من رسیدم آخه من خیلی بد بختم . هیچ کس دوسم نداره انکار اصلا وجود ندارم همه دوستام خانواده ام همه خوشبخت و خوشحال هستن جز من من از اول که دنیا اومدم بد بخت بودم اول پدرم مرد بعد کم کم با بدبختی هام خودم مردم ای خدا همیشه میگم چرا من این همه بدبختم مگه من چیکارکردم من که اینقدر دلم مهربونه همیشه تویی زندگیم یک مشکل هست که اصلا تموم نمیشه آخه چرا..........
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
چی بگم من بد بختم ، بر عکس انقدر اطرافیانم خوشبختن ، واقعا درک نمی کنم عقط من چرا انقدر بد بختم ، بعضی وقتا خودم قانع می کنم شاید زندگی قبلی ادم ظلم و بدی بودم 😢
ببین کجای زندگیت مشکل هست چاره اش رو پیدا کن صدتو برای یه زندگی خوب بذار میشه فقط باید سختی بکشی
اگر به سختی باشه من از وقتی به دنیا اومدم تا الان که ۱۹ سالمه حتا یک خوشحالی از ته دلم نداشتم هر وقت میخواستم بخندم یک جوری بدبخت شدم که کلا خنده از یادم رفت