2777
2789
عنوان

بعضیا چقدر خوشبختن خوشبحالشون

| مشاهده متن کامل بحث + 414 بازدید | 27 پست
بیخیال بابا اونام ک خوشگلن نهایت استفاده از خوشگلیشون ده ساله بعدش اونام میرن تو باقالی ها و چروک می ...

اخه  موقعیت اونا خیلی خوبه و من تا اخر حسرت میخورم 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

۲۱

هم سنیم من الان دو ساله تقریبا از عروسیم میگذره نمیگم بدبختما خداروشکر

ولی بخداااا خبری تو ازدواج نیست همش تنش و چالش ی بار با خود پسره ی بار با خانوادش بخدااااا بخدااااا

من کاش برمیگشتم ب اون لحظه مجردیم.....

ساکنان دریا پس از مدتی دیگر صدای امواج را نمی شنوند و اما چه تلخ است روایت غم بار عادت:/🙂

خوشبختی به تعداد خاستگارا نیست کیفیت مهمه نه کمیت تو هم تو این دنیا نیمه گمشده ای داری که پیداش میکنی

آنه تکرار غریبانه ی روزهایت در نی نی سایت چگونه گذشت وقتیکه سوی چشمانت در پشت صفحه ی گوشی به فنا رفت🫤
اخه موقعیت اونا خیلی خوبه و من تا اخر حسرت میخورم

کی گفته موقعیت اونا خوبه؟؟خواهر من جزو خوشگلترین دخترای محله فامیل بود یه شوهر کرد شوهرش بعدها معتاد شد الان شده یه زن چهل ساله ک داره تو تولیدی ها کار میکنه ولی دختر عموم یه دختر معمولی بود و بیا زندگیشو الان بیین چه شوهر زندگی گیرش اومد

خوشبختی به تعداد خاستگارا نیست کیفیت مهمه نه کمیت تو هم تو این دنیا نیمه گمشده ای داری که پیداش میکن ...

دقیقا متاسفانه دخترا تو سن کم فک مبکنن تعداد خواستگار مهمه یا فقط شوهر یه نر باشه کافیه! در حالی ک ادم یه خواستگار داشته باشه همون ادم حسابی باشه ب هزار تاش می ارزه وگرنه شوهر بدرد نخور نبودش کمتر ضرر میزنه