وای یه همکلاس سم داشتم دوران دبیرستان چون بعد از دو تا پسر به دنیا اومده بود و تک دختر بود یعنی سرویسمون کرده بود بس که میگفت من تک دخترم من یکی به دونه ام من خاصم،ما همه توی کلاس لر بودیم ولی اون مهاجر ایلام بود و میگفت من کُردم پس با شما فرق میکنم و خاصم😐دو تا چشم قورباغه ای داشت و نیم وجب قد ولی میگفت خدا دو تا چشم درشت بهم داده که به شماها نداده👀میگفت از بس خواستگار رد میکنم خسته شدم همین امشب یه مهندس اومد خواستگاریم..میگفت خسته شدم هر جا رفتم و همه با بهت و حیرت به زیباییم نگاه کردن...دوستان باور کنید تیپ و قیافه و قدش زیر نرمال بود مخ درس نداشت و صبح تا وقت تعطیلی ما مثل اسکلا مینشستیم و به امتیازات نداشته اش از زبون خودش گوش میکردیم..کلا آدم خودشیفته و خود بزرگ بینی بود واقعا دروغ نمیگن آدمها نداشته هایشان را فریاد میزنند.. فقط یادم اومد و حرص خوردم گفتم بیام اینجا بگم یه کم تو حرص خوردن کمکم کنید😁
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من دیدم هرچی طرف خوشگلتره اعتماد به نفس پایین تر و برعکس
بخدا اینقدر از من تعریف میکردن منی که ساده و بی آلایش بودم میگفتن تو خوشگلی ولی این دختر از همون اول بهم گفت چشمات چپه بیچاره😐یعنی حرص میخورد در حد لالیگا اگه کسی به من میگفت قشنگ..در حالی که واقعا زیبا نبودم ولی اون خدای اعتماد به نفس بود حتی دبیر ادبیات یه بار بهش گفت نیم وجبی وراج..اصلا به خودش نگرفت