2777
2789
عنوان

همکلاسی سم دوران دبیرستان من

| مشاهده متن کامل بحث + 457 بازدید | 48 پست
چییی😐

یه بار از دستش عصبی شدم گفتم بس کن دیگه خسته نشدی از این همه پز دادم و تحقیر دیگران،بلند داد زد چون تو بارتمه چون تو بارتمه..بعد سرشو انداخت پایین و قد یه دنیا اخم کرد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این که خوبه حالا نوجوان بوده

همسایه ما با شصت سال سن قد ۱۴۰ وزن بالا پوست بد

تو این ۲۰ سال یک روز در میون میاد خونه ما میشینه و از خودش تعریف میکنه 

میگه وای الان خیابون بودم مرد بهم چشمک زد یا ماشینا دنبالم راه افتاده بودن

شوهر و نوه داره ولی هنوز توهم داره و خودشیفته ست

اخه این همه دختر جوون و خوشگل چرا باید دنبال تو راه بیافتن🤣

این کلا می‌گفت چشمام درشته زیبا هستم کرد هم که هستم تک دختر که هستم ..فقط نمی‌گفت فرستاده خداوند هست ...

عجب ادمی بود😂😂 نمیدونستم کردا هم پسر دوستن

ولی دیدم اینطورین غالبا

لایک ندوست😌🙆🏻‍♀️ قوانینو بشکن، تو به دنیا نیومدی که معمولی باشی!

عجب ادمی بود😂😂 نمیدونستم کردا هم پسر دوستنولی دیدم اینطورین غالبا

کلا تو فرهنگ ما پسر یا دختر تک باشن قرب و عزتشون بیشتره،یه دختر خوب مهربون داشتیم که یه بار بهش گفتم خستمون کرده این یکی یه دونه خل دیوونه..گقت مگه تک دختر بودن چیه؟؟خب منم تک دخترم

کلا تو فرهنگ ما پسر یا دختر تک باشن قرب و عزتشون بیشتره،یه دختر خوب مهربون داشتیم که یه بار بهش گفتم ...

تو فرهنگ ایران منظورته؟

منم تک دخترم واقعا مگه چیه مهم دستاورد های بچه اس

میبینید یه نفر تو خانواده پر جمعیت بزرگ شده پلی چقدر با مهارته چقدر اجتماعی و بافرهنگه

لایک ندوست😌🙆🏻‍♀️ قوانینو بشکن، تو به دنیا نیومدی که معمولی باشی!