2777
2789
عنوان

بچه ها طلاق خیلی بده ینی

| مشاهده متن کامل بحث + 2153 بازدید | 128 پست
به نظرم یه وقتایی واقعا بهترین کاره،کی میگه جامعه قبول نمیکنه مگه میخوای برای همه از زندگی شخصیت حرف ...

فداتشم مرسی

خدایا اگه من گناهی میکنم از من ناراحت نشو ، شاید حکمتی توشه🙂
این حرفا چیه من رفتم برای طلاق رفتم دادگاه صلح برای نفقه اونجا وکیلش گفت که برو چهار سال و بیا زندگی ...

خودشون رو به آب و آتیش میزنن که زن تو فلاکت و ظلم و بدبختیش بمونه و زندگیش تباه بشه

این دلسوزای پلاستیکی

جامعه ای که مبناش سرکوب زنه و آدماش کثیف، میخوایم صدسال احترام نذاره

آدم اگه آدم باشه میفهمه طلاق چیزی نیست که بابتش کسی رو اذیت کنی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودشون رو به آب و آتیش میزنن که زن تو فلاکت و ظلم و بدبختیش بمونه و زندگیش تباه بشهاین دلسوزای پلاست ...

دقیقا من که گوش نمی‌دادم 

جدا هم شدم والا توی زمان جدایی هم بودم قاضی اومد خواستگاریم الانم کلی خواستگار دارم 

عزیز الان از هر ازدواج میدونی چند درصدش طلاقه؟دیگه واقعا تو جهان امروز اینقدری درصدبالا هست که جزو ط ...

بله درسته

ول کن بابا 😐😐😐یکم اولش که تموم میشه سخته اما زود اوکی میشی حتما خیلی اذیت شدی که عین خیالت نیست

آره یارو وحشی بود

زن اگه اقدام به طلاق کنه مهریه بهش تعلق نمیگیره ؟ همینجوری سوال شد برام

در هر صورت تعلق میگیره

آره یارو وحشی بود

منم خوشحال بودم هیچوقت دلم تنگ نشد الانم خوشحالم که تموم شد و راحت 

اولش یه کم رفتن تو جمع پ این چیرا سخته برات یا خودتم با همسن های خودت مقایسه میکنی بعدا اومی میشی 

چند سالته؟من 18 جدا شدم

این حرفا چیه من رفتم برای طلاق رفتم دادگاه صلح برای نفقه اونجا وکیلش گفت که برو چهار سال و بیا زندگی ...

والا من هر طلاق گرفته ای دیدم ازدواج کردن حتی از قبلی هم خیلی بهتر بوده مطلقه ها زودتر و بهتر ازدواج میکنن والا البته اونایی که من دیدم قطعا بستگی به شانس داره

والا من هر طلاق گرفته ای دیدم ازدواج کردن حتی از قبلی هم خیلی بهتر بوده مطلقه ها زودتر و بهتر ازدواج ...

منم هر کدوم رو دیدم خوب ازدواج کردن واقعا 

چون بیشتر اهمیت میدن بعدم بعضی شکست ها پل پیروزی هست 

ما تو فامیل یه مورد بعد یه سال برگشتن بزار یه کم فاصله باشه بینوتو درس بشه شاید صبر کن

نمیخوام صد سال سیاه درست بشه این ازدواج از اول اشتباه بود ما هم سطح هم نیستیم

مشکل چیهنمیشه بریید مسافرت

برا چی مسافررررت؟

یارو منو میزنه میخوای از ماشین بندازتم بیرون؟

دقیقا من که گوش نمی‌دادم جدا هم شدم والا توی زمان جدایی هم بودم قاضی اومد خواستگاریم الانم کلی خواست ...

😅😂 قاضی پرونده خودت؟