2777
2789

دعا کنید مامانم باردار باشه این ماه پریود نشه خودش هم میخواد اسم انتخاب کرده اما هر دومون چهار ساله منتظر بودیم خواهشا دعا کنید براتون دعا میکنم تک فرزندم خیلی تنهام حتی به مامانم میگم اون اومد اون و بیشتر من دوست داسته باش هنوز نیومده وسایلش و اماده کردم دعا کنین دعا میکنم حاجت بگیرید😭

💕امام رضا عاشقتم همیشه پناهم بودی توی همه ی سختی ها و مشکلات کمکم کردی 💞🌷🌷🖤 امام رضا کمکم کن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اسی اگه دوست داشتی درخواستمو قبول کن امشب ب نیتت ختم مجرب میذارم شخصیم پیام بذار

رایگان هست

میشه برا عاقبت بخیریم دعا کنی؟الهی خودتم اول عاقبت بخیر بشی بعدم هرچی دلت میخواد حاجت روا بشی🙏

چرا اینقدر دیر اقدام کردین خب

خیلی مشکلات داشتیم بچه بودم خیلی مریض میشدم کرونا هم که بود مامانم از پنج سالگیم تصمیم داشته اما دیگه نشد ولی خودم خیلی دوست دارم بزرگ باشم ازش مراقبت کنم

💕امام رضا عاشقتم همیشه پناهم بودی توی همه ی سختی ها و مشکلات کمکم کردی 💞🌷🌷🖤 امام رضا کمکم کن

اسی اگه دوست داشتی درخواستمو قبول کن امشب ب نیتت ختم مجرب میذارم شخصیم پیام بذاررایگان هست

وای ممنون عاقبت بخیر باشی انشالله اگه این کار را بکنی به خدا حاجت روا بشم یادت میکنم

وای ممنون عاقبت بخیر باشی انشالله اگه این کار را بکنی به خدا حاجت روا بشم یادت میکنم

درخواستمو قبول کن گلم،شخصیم پیام بذار،چشم

میشه برا عاقبت بخیریم دعا کنی؟الهی خودتم اول عاقبت بخیر بشی بعدم هرچی دلت میخواد حاجت روا بشی🙏