2777
2789
عنوان

بچه ها طلاق خیلی بده ینی

| مشاهده متن کامل بحث + 2153 بازدید | 128 پست
راس میگن مطلقه شدن خیلی سخته به اینستا و ادمای بدرد نخور نگاه نکن الان داغی بیای تو حامعه قبولت نمیک ...

واااااا

بجای دلداری و اعتماد دادن به طرفه 

این حرفا چیه 

بعدشم مگه قراره تو جامعه جار بزنی مطلقه ای

چند سالته؟ بچه داری؟ علت طلاق چیه؟

۲۷ سالمه نه ندارم اصلا با هم سازش نداریم برا هم غیرقابل تحملیم

خدایا اگه من گناهی میکنم از من ناراحت نشو ، شاید حکمتی توشه🙂

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

واااااابجای دلداری و اعتماد دادن به طرفه این حرفا چیه بعدشم مگه قراره تو جامعه جار بزنی مطلقه ای

منه بدبخت خواهرمم همینارو بهم میگه

من این چن روزه به این نتیجه رسیدم آدم در آستانه مرگ باشه ولی در آستانه طلاق نباشه 🙂 مردن انگار بهتره

متاسفم واقعا ...الان هدفشون از گفتن چیه دقیقا؟؟؟؟؟؟

ناراحته خیلی جوری ناراحتن انگار دکترا جوابم کردن

راضین ولی ناراحت

هدفی ندارن خواهرم منو بیشتر از خودش دوس داره ولی هی بهش تذکر میدم بهم روحیه بده منو دیگه خدا زده بیشتر از این ناراحتم نکنید ولی باز میگه

پس ادم خوش قلبیه ولی بی تدبیره ...

آره میشینه گریه میکنه شدیدا ناراحته من هیچ اونقد ناراحت نیستم

از ناراحتی اینا ناراحتم بیشتر 

ولی من دقیقاً نقطه مقابل شما بودم. بچه دارم دو ساله جدا شدم موقع طلاقم تا یکماه همش گریه و زاری و افسردگی تمام اهل خونه بسیج بودن واسه دلداری دادن به من خدا را شکر که گذشت خیلی روزهای خفقان آوری بودن

ولی من دقیقاً نقطه مقابل شما بودم. بچه دارم دو ساله جدا شدم موقع طلاقم تا یکماه همش گریه و زاری و اف ...

خداروشکر که قوی شدی تونستی کنار بیای من فعلا خودمو زدم به اون راه من فک کنم قراره یهو بیوفتم و این خیلی بده

من خیلی دردامو میندازم تو خودم من هنوز درد نداشتن پدر تو دلمه هی رو هم تلنبار میشن میترسم از پا درآم

خدا کنه آبجیآخه مگه من چیکار کردم حرف بشنوم😭 بعضی از دخترا الان با دوس پسراشون رابطه دارن از هر کار ...

من نميدونم شما كجايي

ولي جايي ك ما هستيم

كسي بع كسي كار ندارع. دختر داييم ٩ ماع جدا شده بود

ما تازه اونم از زبون يكي ديگه شنيديم. 

خودتون بايد اول رفتار درست داشت باشين تا كسي حرفي نزنه..كسيم حرف زد خب كم شعوري خودشو نشون داده

💕

خداروشکر که قوی شدی تونستی کنار بیای من فعلا خودمو زدم به اون راه من فک کنم قراره یهو بیوفتم و این خ ...

قوی باش میگذره منم فکر نمیکردم بگذره شکستم خورد شدم دقیقاً توی اوج تنهاییهام زمانیکه حتی خانوادم کنارم نبودند جدا شدیم الان آرامش دارم شکر خدا. مشکلات هستن ها. اما غصه و مشکلات اون دیگه نیستن روی سرم. الهی بحق این شب عزیز و بزرگ برای شما هم بگذره