2777
2789
عنوان

بچه ها طلاق خیلی بده ینی

| مشاهده متن کامل بحث + 2153 بازدید | 128 پست

ما هرچي ادم ديديم جدا شدن ٩٠درصد موفق شدن.

اون ١٠ درصد ك بدتر شدن هول شدن و خودشون رو زود درگير رابطه جديد كردن.

ناراحت نباش ك روزاي خوب در انتظارت هست..گرچه سايد يك روزي ناراحت بشي، حرف بشنوي.يكوقت حتي نااميد بشي

ولي همش مقطعي هست

💕

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ما هرچي ادم ديديم جدا شدن ٩٠درصد موفق شدن.اون ١٠ درصد ك بدتر شدن هول شدن و خودشون رو زود درگير رابطه ...

اگ دختری ک متولد ۶۷ باشه و عقد باشه چند ماهی

بخاد جدا بشه توی عقد بازم همین حرف موفقیت رو میزنی ک ۹۰ درصد موفق شدن

خدا برات خیر بخواد

خدا مارو فراموش کرده منو خانوادمو

منه بدبخت هیچ ۴ ماه نیست بابای نازنینمو از دست دادم این همه درد برا من یکجا زیاد بود من ضعیف تر از این حرفا بودم😔

خدایا اگه من گناهی میکنم از من ناراحت نشو ، شاید حکمتی توشه🙂
اگ دختری ک متولد ۶۷ باشه و عقد باشه چند ماهیبخاد جدا بشه توی عقد بازم همین حرف موفقیت رو میزنی ک ۹۰ ...

بله.

شايد موفقيت از نظر برخي شوهر داشتن و بعدشم 

بجه رديف كردن از ادم بد باشه!!!

از نظر من موفقيت يعني از رابطه بد بيرون بياي

و براي خودت زندگي كني

💕

ما هرچي ادم ديديم جدا شدن ٩٠درصد موفق شدن.اون ١٠ درصد ك بدتر شدن هول شدن و خودشون رو زود درگير رابطه ...

خدا کنه آبجی

آخه مگه من چیکار کردم حرف بشنوم😭 بعضی از دخترا الان با دوس پسراشون رابطه دارن از هر کاری دراومدن برن پشت اونا حرف بزنن چرا نمیزنن منه بدبخت مثله آدم ازدواج کردم طرف بد دراومده خیلی هم تحمل کردم ولی نشده با هم نساختیم گناه من چیهههه الان من که خلافی نکردم😭 کاش خدا به مردم یکم عقل بده 

عقدی یا عروسی کردی؟ چند سال باش زیر سقف بودی

عروسی کردم به سال نکشید همش چند ماهه

بخوام دردامو برات باز کنم تا صبح تموم نمیشه ۷ ماهه ازدواج کردم ۲ ماه زیر یه سقف نبودم باهاش هیچ 

یک سال و نیمه عقد کردم هیچ ۱۰ بار باهاش رابطه نداشتم

ینی همینقد رابطه سرد و بدردنخور

انشالله بهترینا نصیبت میش حتما مستقل شو رو پای خودت وایسا و‌راه درست رو برو

ممنونم عزیزم

راه درست طلاقه ، اقدام کردم به هیچ عنوان تصمیمم عوض نمیشه ، فقط نگرانم یکم کاش مامانم زودتر باهاش کنار بیاد نمیخوام بیشتر از این ناراحت شه😔

اگ دختری ک متولد ۶۷ باشه و عقد باشه چند ماهیبخاد جدا بشه توی عقد بازم همین حرف موفقیت رو میزنی ک ۹۰ ...

آره عزیز تو دختری اسمش از شناسنامت پاک میشه خیلی به نفعته که الان دکمشو بزنی، شک نکن 

توافقی جدا شو سریع تموم شه بره زود از دستش خلاص شو