2777
2789
عنوان

حالم بده با همسرم بحثم شده😭

| مشاهده متن کامل بحث + 867 بازدید | 64 پست
اره الانم شام نمیخوره میگم اون برا عقدمون محضر نیومد تا حالا با من هیچ رفتار خوبی نداشته اینم چون تو ...

عزیزم مجبور نبودی که بدی

ولی کارت از سیاست به دور بوده

بهتر بود میگفتی دل به دل راه داره همین

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوشبخت بشی عزیزم.ان شاالله زود بچه دار بشی .عی فحشششش بخوره عی فخشششش بخوره.تو روح عمه اش بگن همش!:) ...

ها دقیقا 😂عزیزم الهی من قربونت بشم که الان بعد کلی گریه خنده اوردی رو لبم😅😅

من باتوکل خدا به آغوش تو خواهم رسید😍
اره عزیزم دیگه حرفی نمیزنم ولی دلمو بد شکست یعنی بخاطر یه کلمه باید اینارو بهم میگفت مگه بچه س چهل و ...

اخی مردا همینن

اون موقع که بهت گفت چرا گفتی میگفتی عه شوخی کردم نیاید میگفتم

میگفت ن میگفتی باشه دیگه باهاش شوخی نمیکنم

وسلام تموم میشد

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
عزیزم مجبور نبودی که بدیولی کارت از سیاست به دور بودهبهتر بود میگفتی دل به دل راه داره همین

اره عزیزم حرفتو قبول دارم ولی من میخواستم عمدی بهش اینجوری بگم در واقعه گلایه کنم که متاسفانه با شکست پروژه م مواجه شد😪

اخی مردا همینناون موقع که بهت گفت چرا گفتی میگفتی عه شوخی کردم نیاید میگفتممیگفت ن میگفتی باشه دیگه ...

اینم خوبه ولی کاش قبلش اینو فهمیده بودم بگم الان دیگه من گفتم دلم خواسته حقش بوده اونم دیگه کلی بهم حرف زد که تو حرفاش این بود که گفتم اگه برات مهم نبودم چرا گرفتیم گفت خر شدم😪😭

اره عزیزم حرفتو قبول دارم ولی من میخواستم عمدی بهش اینجوری بگم در واقعه گلایه کنم که متاسفانه با شکس ...

من دوران عقد بدی داشتم ارثی بس خواهر شوهرم دخالت میکردن بعد عروسی هیچ شکایتی نکردم ازشون هیچی نگفتم بعد دوران 6 سال که همسرم کامل من رو شناخت دید چقدر مهربونم گاهی شروع کردم بگم و همین کار باعث شد سفت و سخت پشتم باشه

ها دقیقا 😂عزیزم الهی من قربونت بشم که الان بعد کلی گریه خنده اوردی رو لبم😅😅

فدات عزیزم.

شوهرت که تا فردا اوکی میشه ولی ازاین به بعد این محبتای الکی رو خرج دختره نکن دیگه حرفشم نزن جلو شوهرت.حسابش نکن.بی احترامی نکن ولی مثل خودش بشو.

شوهرتو دریاب 

با این کینه ایی که ازش داری باور نمیکنم براش کیک و پیتزا درست کرده باشی

بخدا به جون مامانم درست کردم اینا برا قبلشه بعد اینکخ دیدک عید دیدنم نیومد حتی بهم پیام تبریک نداد و یه بارم تلفنی حالمو نپرسید دم خونشونم چندبار رفتم نیومد حتی یه تشکر کنه منم ناراحت شدم همسزمم بهم گفت کینه ای 

اینم خوبه ولی کاش قبلش اینو فهمیده بودم بگم الان دیگه من گفتم دلم خواسته حقش بوده اونم دیگه کلی بهم ...

عزیزم بعدم که بهش بگی چرا این حرفا زدی میگه هر شدم😂

به دل نگیر

فدات عزیزم.شوهرت که تا فردا اوکی میشه ولی ازاین به بعد این محبتای الکی رو خرج دختره نکن دیگه حرفشم ن ...

باشه عزیز دلم الان حالم بهتر شد اونم شامشو خورد گغت ممنون عزیزم حالا یا رو عادت گفت یا واقعی گفت نمیدونم ولی من بهش اخمم چون خیلی بد حرف زد بهم

عزیزم بعدم که بهش بگی چرا این حرفا زدی میگه هر شدم😂به دل نگیر

😅😂مرسی عزیزای دلم چقدر حالم بهتر شد کاش زودتر اومده بودم اینجا حرف بزنم 

بخدا به جون مامانم درست کردم اینا برا قبلشه بعد اینکخ دیدک عید دیدنم نیومد حتی بهم پیام تبریک نداد و ...

شاید شخصیتش درونگراس و این به معنی این نیست که از شما بدش میاد تو حرفاتون هم معلومه بدی به شما نکرده