رفتیم فروشگاه اتفاقی خواهرش دیدیم مجرده هیچ محلی به من تا الان نداده بیست سالشه حتی روز عقد هم نیومد خانواده میگن چون چهارتا پسر کنارشه روابط عمومی خوبی نداره منم به دل نگرفتم خیلی هم خوشکله منم حتی تو نایپیک های قبل نگفتم خواهرشوهر دارم چون اصلا هیچ حرکتی نمیزد من بارها کیک براش پختم خوراکی پیتزا دادم همسزم برد ولی اون یکبارم تشکر ازم نکرد تا امروز تو فروشگاه منو دید گفت عه دلم برات تنگ شده بود منم گفتم به خنده ها خیلی ..بعد اون همسرم باهام دعوا گرفته که چرا اینجوری گفتی همش داره غر میزنه
اره الانم شام نمیخوره میگم اون برا عقدمون محضر نیومد تا حالا با من هیچ رفتار خوبی نداشته اینم چون تو ...
عزیزم مجبور نبودی که بدی
ولی کارت از سیاست به دور بوده
بهتر بود میگفتی دل به دل راه داره همین
از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوههای زیبای جسم و زنانگیاش.(امام موسی صدر)
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اره عزیزم دیگه حرفی نمیزنم ولی دلمو بد شکست یعنی بخاطر یه کلمه باید اینارو بهم میگفت مگه بچه س چهل و ...
اخی مردا همینن
اون موقع که بهت گفت چرا گفتی میگفتی عه شوخی کردم نیاید میگفتم
میگفت ن میگفتی باشه دیگه باهاش شوخی نمیکنم
وسلام تموم میشد
از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوههای زیبای جسم و زنانگیاش.(امام موسی صدر)
اخی مردا همینناون موقع که بهت گفت چرا گفتی میگفتی عه شوخی کردم نیاید میگفتممیگفت ن میگفتی باشه دیگه ...
اینم خوبه ولی کاش قبلش اینو فهمیده بودم بگم الان دیگه من گفتم دلم خواسته حقش بوده اونم دیگه کلی بهم حرف زد که تو حرفاش این بود که گفتم اگه برات مهم نبودم چرا گرفتیم گفت خر شدم😪😭
اره عزیزم حرفتو قبول دارم ولی من میخواستم عمدی بهش اینجوری بگم در واقعه گلایه کنم که متاسفانه با شکس ...
من دوران عقد بدی داشتم ارثی بس خواهر شوهرم دخالت میکردن بعد عروسی هیچ شکایتی نکردم ازشون هیچی نگفتم بعد دوران 6 سال که همسرم کامل من رو شناخت دید چقدر مهربونم گاهی شروع کردم بگم و همین کار باعث شد سفت و سخت پشتم باشه
با این کینه ایی که ازش داری باور نمیکنم براش کیک و پیتزا درست کرده باشی
بخدا به جون مامانم درست کردم اینا برا قبلشه بعد اینکخ دیدک عید دیدنم نیومد حتی بهم پیام تبریک نداد و یه بارم تلفنی حالمو نپرسید دم خونشونم چندبار رفتم نیومد حتی یه تشکر کنه منم ناراحت شدم همسزمم بهم گفت کینه ای
اینم خوبه ولی کاش قبلش اینو فهمیده بودم بگم الان دیگه من گفتم دلم خواسته حقش بوده اونم دیگه کلی بهم ...
عزیزم بعدم که بهش بگی چرا این حرفا زدی میگه هر شدم😂
به دل نگیر