2777
2789
عنوان

حالم بده با همسرم بحثم شده😭

| مشاهده متن کامل بحث + 867 بازدید | 64 پست
چیسسسسس!!!لوسه بابا.پشمم حسابش نکن.خودت که معلومه خانمی و پر محبت.بجای این همه محبت به خواهرشوهرت که ...

الان خودم ناراحتم چرا این شام نمیخوره ولی بازم میگم کاشکی خبرم از دهنم نپریده بود که این بشه سرم همیشه همیشه هم سرزنشم کنه که با این سنت بلد نیستی حرف بزنی😭 

من باتوکل خدا به آغوش تو خواهم رسید😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عب نداره حساس نشو دلش بخواد میاد وقتی رفتارش سرده توام سرد باش باهاش

گفت منم با خانواده ت همین رفتارو میکنم با خواهرات ولی اونا بخدا ایقدر احترامش دارن بهش محبت میکنن

بگو نکبت خانم:))))))

میگم دختره پرو بعد برادرش که همین شوهر پرویه منه میگه این چون یه دونه بوده کنار چهارتا داداش تنها بوده خواهر نداشته روابط عمومی ش بده میگه بابا با دوستاش میره بیرون نمیشه یه بار به من زنگ بزنه بگه دلم برات تنگه بیا ببینمت

بخدا به ذات ادمه ..حالا میدونی از کجا خیلی میسوزم ..اتاق خواب اسپلیت خرابه چون حال پنجره داریم اونجا ...

ببین کم نیار.برو تو اتاق خواب بخواب حرصشو دربیار.ولی دیگه حرفی از خواهرشم نزن

تو با کسی که صمیمی نیستی باید رسمی حرف بزنی میگفتی منم همینطور .دوست صمیمی نبودین که اینجور بهش گفتی ...

اره خودمم حقیقتش پشیمونم 😔ولی از بس دلمو سوزونده برا عقدم خانم خوابید نیومد گفتن خواب بوده برا عید نیومد تبریکم بهم نگفت براش کیک پیتزا انواع شیرینی هر دفعه پختم یع پیام تشکر نداد بیست بار دم خونه براش چیز میز بردم حتی دم در نیومد بگم ممنون منم دیگه آتشی شدم😔ولی حرفتون حساب منم نباید میگفتم

بخدا به ذات ادمه ..حالا میدونی از کجا خیلی میسوزم ..اتاق خواب اسپلیت خرابه چون حال پنجره داریم اونجا ...

واقعیت اینه ک مردا وقتی زنشون از دست خونوادش ناراحت میشه همیشه گارد میگیرن یا بی چون و چرا حمایت میکنن یا سعی میکنن بی احترامی اونا رو ماسمالی کنن

ببین من ی سیاست یاد گرفتم جدیدا🤣اونم اینه ک وقتی مثلا با خانواده شوهرت تنهایی و میبینی اونا باهات سردن توام باهاشون همینطوری باش کم محلی کن ولی وقتی همسرت هست یجور دیگ رفتار کن و دیگ اون سردی رو نداشته باش

آنچه كم بود،حرف نبود،باور بود
ببین کم نیار.برو تو اتاق خواب بخواب حرصشو دربیار.ولی دیگه حرفی از خواهرشم نزن

اره عزیزم دیگه حرفی نمیزنم ولی دلمو بد شکست یعنی بخاطر یه کلمه باید اینارو بهم میگفت مگه بچه س چهل و خرده ای سنشه مرد😭😭😭

میگم دختره پرو بعد برادرش که همین شوهر پرویه منه میگه این چون یه دونه بوده کنار چهارتا داداش تنها بو ...

ببین خداییش دیگه از این لوس خانم توقع دل تنگی و بغل و ماچ و کادو نداشته باش.میخواد بگه اره مثلا من بلدم خواهرشوهر گری دربیارم بزارم تو قوطی

واقعیت اینه ک مردا وقتی زنشون از دست خونوادش ناراحت میشه همیشه گارد میگیرن یا بی چون و چرا حمایت میک ...

اره عزیزم قبول دارم من امشب بی عقلی کردم همشم برگشت به خودم بقول اون دوست عزیزم بی سیاستم😭

ببین خداییش دیگه از این لوس خانم توقع دل تنگی و بغل و ماچ و کادو نداشته باش.میخواد بگه اره مثلا من ب ...

اره عزیزم دقیقا ولی کاش منم لال شده بودم امشب اخه چون خیلب بی ادبی نباشه قبلش چس کرده بودم دیدم واکنشی نداد تو دلم موند قبلش به بردارش گلایه کردم بعد احساس کردم الانم الکی میگه و بخاطر بردارشه که احتمالا گفته من ناراحت شدم اونم اینجوری میگه😔

عب نداره پیش میاد عوضش درس شد برات

اره ولی من متاسفانه سریع واکنش نشون میدم اصلا وقتی ناراحت میشم شعورم میاد پایین 😔حالا دوردونه خانم بره به مادرش بگه واویلا میشه