2777
2789
عنوان

حالم بده با همسرم بحثم شده😭

| مشاهده متن کامل بحث + 874 بازدید | 64 پست
اره بخدا😔حتی عیدم خونمون نیومد من میگم یعنب یه پیامم نمیتونه بده میگه نه اون اینجوریه میگم خب منم ا ...

عب نداره 

حساس نشو دلش بخواد میاد 

وقتی رفتارش سرده توام سرد باش باهاش

آنچه كم بود،حرف نبود،باور بود

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهرتو ولش کن دوروز غر میزنه ول میکنه تموم میشه.ولی ازاین به بعد مثل خودش تا کن .مگه خلی این همه محبت میکنی اون به یه ورشم نمیگیره معرفت نداره.مگه کیه!!به احترام باشه اون باید هوای زن داداشش و داشته باشه نه توعه عروس.عادتش نده که فکر کنه وظیفته !

آره واقعا... حالا همه ام بد نیستن . اما خیلیا رو دیدم که روابط خوبی نداشتن

درسته همه بد نیستن

ولی من خودم به شخصه کم دیدم کسی فامیل شوهرش خوب باشه اکثرا ب عروس بد بینن

خودمم در اینده خواهر شوهر خواهم بود البته🤣

آنچه كم بود،حرف نبود،باور بود
شوهرتو ولش کن دوروز غر میزنه ول میکنه تموم میشه.ولی ازاین به بعد مثل خودش تا کن .مگه خلی این همه محب ...

اره الان یکماهی هستی دیگه هیچ محبتی بهش نکردم اخه خیلب لوس و پرو تربیتش کردن چون پدر و مادرش میگن ما دختر میخواستیم پسر نمیخواستیم

من باتوکل خدا به آغوش تو خواهم رسید😍
ب دختر بچه بیست ساله تیکه ننداز ول کن بحال خودش خوش بحالش ماهم ک برادرامون اینشکلی نیستن

من بردار ندارم ولی دایی هام اینجوری نیستن والا مامانم و خاله م باید خودشون جر بدن برا عروس خانم😪۲۴ سالشه نکبت

مشکل من وتو بی سیاستی ماستباید میگفتی منم خیلی برام تنگ شده وتمام

اره خیلی خنگم😭ولی از بس دلم ازش پر بود یهو از دهنم پرید😪

اره الان یکماهی هستی دیگه هیچ محبتی بهش نکردم اخه خیلب لوس و پرو تربیتش کردن چون پدر و مادرش میگن ما ...

چیسسسسس!!!لوسه بابا.پشمم حسابش نکن.

خودت که معلومه خانمی و پر محبت.بجای این همه محبت به خواهرشوهرت که حروم کردی بریز به پای حاج عاقای لوستون که شام نمیخوره طرف ابجی بچه ننش و گرفته:///

درسته همه بد نیستنولی من خودم به شخصه کم دیدم کسی فامیل شوهرش خوب باشه اکثرا ب عروس بد بیننخودمم در ...

بخدا به ذات ادمه ..حالا میدونی از کجا خیلی میسوزم ..اتاق خواب اسپلیت خرابه چون حال پنجره داریم اونجا تشک میندازیم بخوابیم شوهرم جاشو اورد مال منو نیاورد گفت برو تشکت بیار بخواب ایقدر حرف نزن😭😭😭

اره خیلی خنگم😭ولی از بس دلم ازش پر بود یهو از دهنم پرید😪

عزیزم به قول دختر داییم بگو اصلا خوب گفتم به عنم...

فردا یادش میره قربونت برم من غصه نخور قلبم💙😘♥️

باید از سمت خدا معجزه نازل بشود که دلم❤️‍🩹بازدلم❤️‍🩹بازدلم❤️‍🩹دل♥️بشود🥲