2777
2789
عنوان

🌞 آمده ام شاه پناهم بده 🌞

| مشاهده متن کامل بحث + 291 بازدید | 39 پست
اره می دونم کیا رو میگی اونا خیلی بچه ان و یه چیز جالب‌تر به همه گیر میدن و مسخره می‌کنند یبار دیگه ...

قربونت بشم عزیزمی.. 

بخدا دوست ندارم باهاشون دهن به دهن بشم.. 

وگر نه میشونمشون سر جاشون... 

فدای تو بشم عزیز دلمی مهربونم. 

من ک بیخیالشونم ولی غیر مستقیم حرفشونو میزنن. 

یسره خدا هم که تعلیق میشن... 

اره بابا بیخیالشون... یجایی بالاخره گیر میکنن.. 

گاهی سکوت من میشکند  تو. را 😐 

الهی دورت بگردم.جایی نمیرم که...فقط دیگ تاپیک نمیزنم تا یه مدتی..خودم که جایی نمیرم هستم خدمتتون 😊� ...

عه هوراا😍😍😍

من برخلاف بعضی کاربرا اصلا با ریپ شما مشکلی ندارم نظر مخالف دارین ریپ بزنین تا محترمانه بحث کنیم😘😘😘 برای همه تون احترام قائلم🫠❤️تو تاپیکای سرگرمی تگم کنین مرسی😍بله پروفایل عکس چشم خودمه!💕یه دختر مهربون ولی عصبی🤕تیزهوشان درس میخونم💕متولد ۸۹🥲لینک ناشناسم:https://daigo.ir/secret/31510443820

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فدات بشم.. دورت بگردم.. چیز مهمی که نشده...من ک شما رو ول نمیکنم..دیگه تاپیک نمیزنم همین...اینجوری ن ...

خیلی دلم گرفت از دیشب.. فکر کردم رفتی.. 🤕 🤕 😢😢😢😢😢قربووون قلب مهربونت بشم مامان گلی فرشتههه من دوستت دارمممم خوشحالم که هستی ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ⭐️ ⭐️⭐️ ⭐️⭐️⭐️😘😘😘😘😘 

خیلی دلم گرفت از دیشب.. فکر کردم رفتی.. 🤕 🤕 😢😢😢😢😢قربووون قلب مهربونت بشم مامان گلی فرشتههه من ...

عزیز منی تو ن فدات شم.. ینی من  فرشته قشنگمو ول کنم کجا برم اخه 😍😍

دورت بگردم.. قربون دل کچولوت برم.. مهربون خودم. 

ببخشید ناراحتت  کردم فدات شم من 😘😘😘

فداتم عزیزمی نفسمی🌹🌹😘😘. 

تو عزیزدلی ماییییی مامان گلی مهربووون ❤️ 😘 😘 😘 ⭐️ ⭐️⭐️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️

تو عزیز دلی مهربان مرضیه جون دلم😘😘😘⭐⭐⭐❤❤❤❤❤❤

عه قربون تو بشم من 😍😘😘😘

خدا نکنه😍😍😍

من برخلاف بعضی کاربرا اصلا با ریپ شما مشکلی ندارم نظر مخالف دارین ریپ بزنین تا محترمانه بحث کنیم😘😘😘 برای همه تون احترام قائلم🫠❤️تو تاپیکای سرگرمی تگم کنین مرسی😍بله پروفایل عکس چشم خودمه!💕یه دختر مهربون ولی عصبی🤕تیزهوشان درس میخونم💕متولد ۸۹🥲لینک ناشناسم:https://daigo.ir/secret/31510443820

عزیز منی تو ن فدات شم.. ینی من فرشته قشنگمو ول کنم کجا برم اخه 😍😍دورت بگردم.. قربون دل کچولوت برم ...

عزیزدلمییی مامان گلمم.. مهربون منی😘😘😘💕💕🩷🩷🎉🎉اگه خدای نکرده رفته بودی من دیگه اینجا نمیومدم.. پاک میکردم.. خدانکنه دورت بگردم 💕💕💕🩷🩷🙏🙏🍇🍫🤗😘

مطمعن نیستم دل هیشکی برام تنگ بشه ولی چشمممنون ازتون.. 🌹🌹🌹.

دل من تنگ میشه 

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂