2777
2789
عنوان

🌞 آمده ام شاه پناهم بده 🌞

291 بازدید | 39 پست

🌞🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌞

آمده ام شاه پناهم بده 

یا ضامن آهو، ضامن ما هم میشی یا نه❔❕

گره از کار ما باز میکنی یا نه❔❕

شاه خراسان امانم بده❕❕❕

دست به دامانت مرادم بده❕❕❕

به زندگیمون سر و سامان بده ❕❕❕

گره افتاده به کارم بازش  میکنی یا نه❔❕❕❕

السلام علیک یا موسی الرضا 🌹🌹

🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟

#یاضامن_آهو#یاامام_رضا‍ 

🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟

ااینم از آخرین  تاپیک خوب یا بد ما 😥

گاهی سکوت من میشکند  تو. را 😐 

امام رضا عشقه 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

@دختر_خوش_اقبال‍  

@مهربانو_مرضیه‍ 

@پسرفندوقیم‍ 

@برفیسابق‍ 

@دختر_خاکستری‍ 

خیلی مراقب خودتون باشید عزیزای دلم 

مراقب خودتونو قلبای قشنگتون 

خیلی دلم براتون تنگ میشه ولی باید از حضورتون خداحافظی کنم. 

شما دوستای گلمو به خدا و شاه خراسانش میسپارم

در پناه خدا به ارزوی قشنگتون برسین عزیزای دلم🌹🌹🌹🌹🌟🌟🌹🌹🌹🌟🌟🌹🌹🌹🌹

@دختر_خوش_اقبال‍ @مهربانو_مرضیه‍ @پسرفندوقیم‍ @برفیسابق‍ @دختر_خاکستری‍ خیلی مراقب خودتون باشید عزی ...

مامان جانم 

کاری از دست من برمیاد انجام بدم برای حل مشکلت؟ 

قربون دلت برم ک ناراحته 

اگه با رفتن حالت بهتر میشه برو 

هر وقت دوست داشتی برگرده 

ما اینجا منتظرتیم 

من امشب از ته دل ازت تشکر میکنم 

برای تموم وقتایی ک حواست بهم بود 

برام وقت گذاشتی 

عین یه مادر بهم عشق دادی 

من برای همه اینا ممنونم 🥰

خاله کجا میری؟نرو🫂🫂🫂

من برخلاف بعضی کاربرا اصلا با ریپ شما مشکلی ندارم نظر مخالف دارین ریپ بزنین تا محترمانه بحث کنیم😘😘😘 برای همه تون احترام قائلم🫠❤️تو تاپیکای سرگرمی تگم کنین مرسی😍بله پروفایل عکس چشم خودمه!💕یه دختر مهربون ولی عصبی🤕تیزهوشان درس میخونم💕متولد ۸۹🥲لینک ناشناسم:https://daigo.ir/secret/31510443820

@دختر_خوش_اقبال‍ @مهربانو_مرضیه‍ @پسرفندوقیم‍ @برفیسابق‍ @دختر_خاکستری‍ خیلی مراقب خودتون باشید عزی ...

قشنگم 🫂 خدا پشتو پناهت باشه 

دلم برات تنگ میشه 

اومدی خبرم کن

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

چراااا اااا چی شده گلمم؟ چرا میخوای بری دل ما هم تنگ میشه برات 😢😢😢😢😢😢😢😢

فدات بشم.. دورت بگردم.. چیز مهمی که نشده...

من ک شما رو ول نمیکنم..دیگه تاپیک نمیزنم همین...اینجوری نکن دورت بگردم...مگ میشه ولتون کنم برم..فداتون بشم عزیز دلم.....جایی نمیرم که هستم و دورتم میگردم...

قربونت بشم عزیز دلم...😘😘😘 فعلا تا بعضی تاپیکامو پاک.کنم وبال گردنتونم😇😂😂. 

مامان جانم کاری از دست من برمیاد انجام بدم برای حل مشکلت؟ قربون دلت برم ک ناراحته اگه با رفتن حالت ب ...

فدای تو بشم قشنگم  ... مشکل ک ندارم خدا رو شکر.. ی عده ان ک کارشون شدع م.سخره. کردن من.. منو میبینن.. مدام فکر مسخره کردن جرعت نمیکنن رو من ریپلای بزنن..ولی جوابشونو میگیرن..صبر کن...میدونی کیا رو میگم.

والا نمیدونم چکارشون کردم..منو میبینن انگار  ازراعیلو دیدن.....بیخیال ولش کن...بزار هرجور دلشون میخواد فکر .. کنن......

دختر خوش قلب خودمی...دورت بگردم من..فدات..که با جون و دلت ب حرفام گوش میکنی عزیز دلم😘😘الهی خیر بیاد تو زندگیت دورت بگردم😘😘🌹🌟🌹... . 

مامان جانم کاری از دست من برمیاد انجام بدم برای حل مشکلت؟ قربون دلت برم ک ناراحته اگه با رفتن حالت ب ...

فقط فک کن ک مامان گلیت زحمت خونودن نوشته هاشو گردن چشمات نندازه 😂😂

اصلا امکان نداره 😉

فدای تو بشم قشنگم ... مشکل ک ندارم خدا رو شکر.. ی عده ان ک کارشون شدع م.سخره. کردن من.. منو میبینن. ...

اره می دونم کیا رو میگی اونا خیلی بچه ان 

و یه چیز جالب‌تر به همه گیر میدن و مسخره می‌کنند 

یبار دیگه اتفاقی دیدمشون ریخته بودن سر ی کاربر دیگه 

پس بیخیالشون 

اینا عقده دارن