2777
2789

برای اولین بار بیسکویت مادر دادم کامل می‌خورد بازم میخواست ک گفتم معده اش درد میگیره ندادم.. 

چیکار کنم شیر خوب نمیخوره و می دونم گرسنه اس هی قاشق میبینه دهنش باز میکنه . چی بدم مادرا

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من موز و بیسکوییت مادر رو له میکردم با چندتا قطره اب ولرم میدادم میخوردم

سرلاک هم خوبه عزیزم

حتی میتونی سوپ بدون ادویه بدون هیییچ ادویه بدی نوش جان کنه

من از پنج ماهگی کم کم غذا دادم بهش

میشه ی صلوات برای بچه هام بفرستی؟♥️🌸♥️🌸

وای نکن تو رو خدا اولن ببر دکتر اجازه بده کمکی و شروع کنی  بعدم از بیسکوئیت گندمی و اینهمه نگه دارنده و شکر نباید شروع کنی اولین چیز باید لعاب برنج باشه بعد به مرور حریره بادوم اونم به مقدار خیلی کم .بچه روزای اول ولع داره یه کاسه آبگوشت خوری هم هر چی بدی میخوره معده ش داغون میشه 

این روزا از رو  نداری عاشق و معشوق میشن                           من یه لیلی‌میشناسم مهرشو از مجنون گرفت
وای نکن تو رو خدا اولن ببر دکتر اجازه بده کمکی و شروع کنی بعدم از بیسکوئیت گندمی و اینهمه نگه دارند ...

بردم دکتر گفت کمکی رو شروع کن . و اینکه لعاب برنجی میشه بگی چجوری درست کنم؟ 

میشه دستور پخت سوپ بدی لطفا

چششششم

ی سیب زمینی کوچولو

چند تا لپه و چند تا عدس

دوسه تا حلقه هویج

ی تیکه کوچیک گوشت چرخ کرده

بدون ادویه بذار بجوشه . آبه سوپ رو بریز توی شیشه بده کوچولوت بخوره

حتی میتونی بعد از شش ماهگی ی تیکه کوچیک کره هم بندازی براش

این دستور رو دکتر مریخ پور ب من گفت

میشه ی صلوات برای بچه هام بفرستی؟♥️🌸♥️🌸
بردم دکتر گفت کمکی رو شروع کن . و اینکه لعاب برنجی میشه بگی چجوری درست کنم؟

خودت ارد برج تو خونه درست کن مطمئن باش ه .یه قاشق آرد برنج یه تکه نبات کوچیک با یه لیوان آب بزار رو گاز بپزه مدام هم بزن مث ماست شل که شد خاموش:کن .ولرم که شد به بچه بده روز اول یوی دو قاشق بیشتر نده روزای بهد هرروز تعداد دفعات و زیاد کن و یه قاشق بیشتر ش کن .یه هفته که دادی یه دونه بادوم بدون پوست‌ اصافه  کن تو همین ترکیب بپزه  میشه حریره بادوم 

این روزا از رو  نداری عاشق و معشوق میشن                           من یه لیلی‌میشناسم مهرشو از مجنون گرفت

عزیزم، نگرانی‌تون طبیعی هست. بچه‌ی ۵ ماهه هنوز معده و روده‌هاش کامل برای غذای جامد آماده نشده. بهترین غذا برایش همچنان شیر مادر یا شیر خشک است.

اینکه وقتی قاشق می‌بینه دهانش را باز می‌کنه، بیشتر یک رفلکس و کنجکاوی هست و نشانه‌ی واقعی گرسنگی یا آمادگی برای غذای کمکی نیست. بیسکویت یا غذای جامد در این سن می‌تونه باعث دل‌درد، یبوست یا حتی آلرژی بشه.

🔹 کاری که الان می‌تونید انجام بدید:

• شیر رو در دفعات بیشتر ولی با حجم کمتر بهش بدید.
  • در محیطی آرام، بدون حواس‌پرتی شیر بدید.
  • اگر همچنان خوب شیر نمی‌خوره یا وزنش پایین میاد، حتماً توسط پزشک کودکش بررسی بشه که مشکلی مثل رفلاکس، کم‌بودن شیر یا حساسیت وجود نداشته باشه.
  • غذای کمکی اصولاً از ۶ ماهگی به بعد شروع میشه؛ زودتر دادن هیچ فایده‌ای برای رشد نداره و حتی ممکنه ضرر داشته باشه.

پس فعلاً فقط شیر (مادر یا خشک) کافیه. عجله برای بیسکویت یا غذای دیگه نکنید، چون بچه‌ها در ۵ ماهگی هنوز آمادگی لازم رو ندارند.

https://www.youtube.com/@DoctorKoodakShoma?sub_confirmation=1