2777
2789

حرفاش درسته من خودم خونه ماشین داشتم شوهرم هیچی. نداشت باهاش ازدواج کرد اونم اول کارش خوب بود حداقل درآمد خوب داشت بعد ورشکست شد بخاطر ولخرجی های بی حد و حسابش افتاد وبال گردن من موهام سفید شده بخاطر حرص و جوش پونصد میلیون فقط بدهکاریش و دادم اشغالللووو

وقتی جواب استارتر یه تاپیک و میدم تو خودتو نخود اش نکن جواب نده چون گ و ه خوریش به تو نیومده حالا هر چی دوست داری منو ریپ بزن جواب و تایپ کن من اسم کاربری تو تو اعلاناتم ببینم نخونده پیامت و حذف میکنم حالا هری رد کارت باباااا 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصلا موافق نیستم 

وقتی عشق علاقه دوس داشتن این وسط باشه هیچی ب چشم نمیاد 

یکی از دوستام با ی پسره دوست بود هیچی ندااااشت هیچی سرباز بود 

وقتی میرفتن بیرون دختره یا خودش غذا درس میکرد یا خودش حساب میکرد 

بهش گفتم امتحانش کن و درکمال ناباوری پا داد 🫠💔

میخام اینو بگم طرف هیچی نداشته باشه یا پولدار باشه باید ذات داشته باشه ذاااااات 

راستی حال دل دوستم اصلا خوب نیست واسه اروم شدنش دعا کنید 😔💔🫠

اتفاقا عزیزم به قول سعدی:چنان خشکسالی شد اندر دمشقکه یاران فراموش کردند عشق

اولا خشکسالی ...

با کسی که نیازهای اولیشو داره فرق داره..

دوما ما دیدیم کسی با فرد متوسط و ضعیف مالی بمونه 

ولی با ثروتمند بی اخلاق هیچکی نمیمونه .

پس ثابت میشه اخلاق مهم تره😊

نمیدونم شما چی دیدی ازش یا خودتون تو چنتا از اون موقعیت هایی که شیما راجبش حرف میزنه قرار گرفتید و ...

ببین مثلا می گفت اگه یک ماهه کات کردی و میخوای طرفتو بسوزونی، با این جدیده استوری بذار بگو شش ماهه شدن مون مبارک!

خو چه کاریه؟!

یا واقعا مردستیزه و این رفتار آدم سالم و نرمال نیست

اولا خشکسالی ...با کسی که نیازهای اولیشو داره فرق داره..دوما ما دیدیم کسی با فرد متوسط و ضعیف مالی ب ...

اووووه پس این همه خانم که می مونن و از خیانت و کتک و هر خفتی رو تحمل می کنن برای تامین مالی کی ان؟

چجوری میشه فهمید یه جوون باعرضه هست

بنظرم توهرسنی که هست ببین دستاوردش چیه

چندسال کارکرده و تواون چندسال چقدر تونسته پس انداز کنه وچی‌خریده

مثلا جوونی که۲۰ تا۲۵ کارکرده ، وقتی هیچی نداره وپس انداز نداره ، پولاش چیشده ،بنظرم خرج کرده به فکر آینده نبوده

به شب نشینی خرچنگ های مردابی چگونه رقص کند ماهی زلال پرست
ببین مثلا می گفت اگه یک ماهه کات کردی و میخوای طرفتو بسوزونی، با این جدیده استوری بذار بگو شش ماهه ش ...

به نظرم تو این جامعه زن ستیزی که ما داریم همچین تفکر های رادیکالی  و سفت سختی نیاز داریم 

منم با همه حرفاش موافق نیستم به هرحال ادما یه جاهایی طرز فکراشون باهم فرق داره ولی بیشتر حرفاش راجب حمایت از زنهایی که از خودشون دفاع نمیکنن و به اونا راهکار میده و من موافق این پارت از حرفاشم البته اون حرفی ام که شما میگی فک کنم یه سبک از کانتنت باشه 

دختری که با ژیلت شیو میکنه چیه دیگه؟

همین آنیا می‌گفت من کلی خرج خودم میکنم پس میرم با پسری که پولداره پسر بی پولم باید بره با دختری که هنوز با ژیلت شیو می‌کنه🤣