2777
2789
عنوان

کیا سریال پوست شیر رو دیدن

45 بازدید | 11 پست

چند قسمت دیدم ولی اعصابم نکشید ادامش بدم 

رضا پروانه چرا به دختر بیجاره تجاوز کرده بود؟ 

صدرا چرا تعقیبش کرده بود تو قسمتی که شمال بوده

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی قاتلش اون نبودددد؟ پس کی کشته بودش؟ تو گوگل خوندم😭😂

بگم اسپویل میشه که😁

اتفاقا رضا پروانه خیلی با معرفت بود تا آخر با نعیم همراهی کرد

کاش گربه بودم.. نه کاری.. نه غصه ای.. فقط غذا و ناز و میومیو...🐈‍⬛💅🏻  🧡یک عدد ایلوروفیلیا هستم🧡

سر هر قسمت کلی گریم میگیره واقعا نمیکشم :/🥺😂بگووو جانم

تجاوز که کامران تفتی کرد به ساحل یعنی گروهی بهش تجاوز کردن...

ولی قاتل ساحل یکی بود به اسم منصور باجلان 

یکی از دوستای قدیم نعیم که ازش کینه داشت

اینم بگم ساحل زنده س

آخرش با گلوله میمیره

همه رو گفتم که🤣🤣

کاش گربه بودم.. نه کاری.. نه غصه ای.. فقط غذا و ناز و میومیو...🐈‍⬛💅🏻  🧡یک عدد ایلوروفیلیا هستم🧡

تجاوز که کامران تفتی کرد به ساحل یعنی گروهی بهش تجاوز کردن...ولی قاتل ساحل یکی بود به اسم منصور باجل ...

یا تمام پیغمبراااا زنده بودددد؟ حعزخعمیخعیحهحیع 

دوباره کی میکشتش😭😂

تجاوز که کامران تفتی کرد به ساحل یعنی گروهی بهش تجاوز کردن...ولی قاتل ساحل یکی بود به اسم منصور باجل ...

کلا تجاوز نکردن که الکی گفتن اصلا به ساحل تجاوز نشد

سلام مامانا من تشخیص جنسیت بلدم ازروی سونوهای قلب وNT اینم آیدی روبیکا@tashkhiss_jensiat

یا تمام پیغمبراااا زنده بودددد؟ حعزخعمیخعیحهحیع دوباره کی میکشتش😭😂

همون منصور با اسلحه