2777
2789

در جامعه ای که بعد از اینکه لیسانس گرفتی با ۲۴،۲۵ سال سن

مدرک به دست باید بچرخی هزار جا

دنبال کار  

که تازه اون کار هم سابقه کار میخواد

رسمی و استخدامم نیست بیمه ام نداره

منجی ای به نام دانشگاه فرهنگیان همون نوجوان ۱۸،۱۹ ساله رو بدون هیچ سابقه کاری از روز ۱ مهر شروع دانشگاه استخدام میکنه

کدوم دانشگاه دانشجوهاش رو بیمه میکنه ، درس خوندن رو سابقه کار به حساب میاره! و دانشجوهاش رو بورسیه میکنه

که بدون نگرانی از هزینه تحصیل راحت و رایگان درس بخونن

کدوم دانشگاه هست که بعد از اینکه درست تموم شد 

بلا فاصله میگه میزت آمادس بفرما برو سر کار

کدوم شغله که بتونه  پسر رو از سربازی معاف کنه و به دختر کلی عزت و اعتبار ببخشه...

کدوم شغله که ساعات کاریش کم و یک فصل از سال رو کلا تعطیل باشه و حقوق بگیره

کلی وقت آزاد داشته باشه که بتونی به مهارت ها و شغل های پولساز دیگه بپردازه

کدوم شغله که محیط کاریت مفرح باشه با بچه ها نوجوان ها بودن خودش فرح بخشه

البته یه سختی هایی ام داره ک اگ با عشق انتخاب کرده باشی اصلا به چشم نمیاد

من پشیمون نیستم که رفتم فرهنگیان

هر چه ام که اینجا نظر منفی بدن مهم نیست

چون تو وقتی میدونی آنچه که در دست داره واقعا طلاست

با حرف بقیه مه بگن اون نقرس یا اهنه نظر تو عوض نمیشه چون مطمئنی طلاست

تا #ابد بزرگترین سلاح در مقابل یک بی ادب ، ادبِ❤️و سکوت و نادیده گرفتن آدم بی ادب و فحاش نشان دهنده صلح درونی فرد با خودشه🌱چون کسی که با خودش در صلح است با دنیا نمیجنگند🤍                  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خداروشکرمن معلمم و راضی ام کاش حقوقش بیشتر بود به قول استادس حقوق معلمی مردونه بود خوب میشد

به سوی الله بازگردید قبل از اینکه به سوی او بازگردانیده شوید...من مسلمانم اسلام دین کاملیست اما من نه اگه بدی از من دیدید از منه نه دین و مذهبم ولی اگه خوبی از من دیدید لطف خداست❤☕

منم  الهی شکر معلم شدم 

واقعا عالیه حس و حالش

زخمی ب قلبمه ، ک خدا هم بغلم کنه ، خوب نمیشه، (۱۴۰۳/۱/۲۹)  خدایا اشتباه کردم ... بغلم کن  آروم شم.....۱۴۰۳/۷/۸ ازمون استخدامی اموزش پرورش قبول شدم الهی هزار بار شکر  

خداروشکرمن معلمم و راضی ام کاش حقوقش بیشتر بود به قول استادس حقوق معلمی مردونه بود خوب میشد

عزیزم اگر خلاق باشی پول پارو میکنی الان همه چیز مجازی شده

باید به تدریس آنلاینتو تو پلت فرم های مختلف گسترش بدی

تا #ابد بزرگترین سلاح در مقابل یک بی ادب ، ادبِ❤️و سکوت و نادیده گرفتن آدم بی ادب و فحاش نشان دهنده صلح درونی فرد با خودشه🌱چون کسی که با خودش در صلح است با دنیا نمیجنگند🤍                  

عزیزم اگر خلاق باشی پول پارو میکنی الان همه چیز مجازی شدهباید به تدریس آنلاینتو تو پلت فرم های مختلف ...

عزیزم تروخدا حرف کلیشه ای نزن مرسی

به سوی الله بازگردید قبل از اینکه به سوی او بازگردانیده شوید...من مسلمانم اسلام دین کاملیست اما من نه اگه بدی از من دیدید از منه نه دین و مذهبم ولی اگه خوبی از من دیدید لطف خداست❤☕
خب مبارکه عزیزم موفق باشیاین موقع شب برو بخواب خانوم معلم آفرین😂

خب اینا انگیزس بیشتر...

برای سال بعد تلاش کنن ناراحتی نداره

حق معلم هست که مقل بقیه کارمندا رفاهیات دریافت کنه و ... از این حرفای شعارگونه خوشم نمیاد

اصلا حرفم کلیشه ای نیست

شما راحت طلبی پول بیشتر میخوای تلاشتو بیشتر کن

پول معلمی ک دولت بهت نیده کاملا متناسبه با زحمتی ک میکشی