2777
2789
عنوان

بدبختا بیان این تاپیک ببینم ب چ جرات میتونید بگید از من بدبخت ترید

| مشاهده متن کامل بحث + 1061 بازدید | 61 پست
تو خوشبخت هستی،چون دختر قوی هستی هرکسی نمیتونه تو این شرایط باشه و خودش رو وفق بده گلم

من قوی نیستم شوهرم از گریه هام خسته شده

کاربری دست سه نفره قسمم خوردیم تاپیکای همو نگاه نکنیم😐😂#کارآگاه بازی موقوف

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه خانواده جدید بهت ببخشه. برا خدا کاری نداره.همسر و خانواده همسری نصیبت بشه که از خانواده خونی با م ...

ازدواج کردم 

اما بامحبت نیستن 

برا زایمانام گفتن ب فامیلات بگو بیان

حق میدم عزیزم بهت

تو کاملا حق داری اینطوری باشی

ولی تا کی تو خودت الان مادری بجه داری 

آروم آروم تلاش کن زندگی تو از نو بسازی با بچه ات همسرت

سعی کن یع کار خیر هرماه انجام بدی ثوابش رو به روح عزیزانت ببخشی تا دلت آروم شه

استارتر داری جدی میگی، یا شوخیه؟

مگه میشه این همه سختی رو یه نفر بتونه متحمل بشه.

برا آرامش دل امام زمان و به آرامش رسیدن دلم یه صلوات میفرستید؟💐‌‌‌ امروز یکم مهر ۱۴۰۴ هست. خدایا برا خودت مینویسم که حلش کنی.من ناتوان و عاجز شدم. خودت حلش کن.

الان با کی هستیدمعلم بودی؟

با خانواده بابام زندگی میکنم غصه منو بچمم رو دلشونه خیلی احساس ناراحتی میکنم وقتی میبینم چندساله من باعث غصه خوردن اونا شدم بمیرم واسه دلشون کاری نمیشه بکنم سرنوشته دیگه قربون خدا برم واسم اینجوری خاسته الان ۲۵سالمه

هممون یکیو از دور داریم…یکی که اگه فقط کنارش بودیم، همین زندگی خاکستری می‌شد پر از رنگ.یکی که با یه نگاهش، با یه لبخندش،کل دنیا می‌تونست جاشو بده به همون لحظه.ولی خب… فاصله همیشه هست،و همین فاصله‌ست که دل تنگی رو بزرگ‌تر می‌کنه.

با خانواده بابام زندگی میکنم غصه منو بچمم رو دلشونه خیلی احساس ناراحتی میکنم وقتی میبینم چندساله من ...

انشالله خدا زندگیتو درست کنه

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

انشاله خدا بهتون سلامتی بده. 

نگران نباش توی بدبختی تنها نیستی، هر کسی یه جور درگیره، من متاسفانه یه پسر اوتیسم دارم، هر روز افسزده تر و ناراحت تر از دیروزم. 

انشاله همین زودیا ناراحت هات تموم میشه و کلی خوشحال میشی 

استارتر داری جدی میگی، یا شوخیه؟مگه میشه این همه سختی رو یه نفر بتونه متحمل بشه.

بااین حرفت واقعا ناامید شدم چون عین زندگیه واقعیمه

خدایا نگاه کن

حق میدم عزیزم بهتتو کاملا حق داری اینطوری باشیولی تا کی تو خودت الان مادری بجه داری آروم آروم تلاش ک ...

نمیتونم 

دلم دل نیست دیگه یه تیکه خونه

شوهرم ب شرم گیرکرده 

کارم همش گریس 

ی غمی تووجودمه 

چیکار کنم؟؟؟؟

اسی جان هیچ وقت نمبتونم غمه تو رو کاملا درک کنم

ولی زندگی همینه .منم شوهر معتاد دارم خودم خرجی خونرو الان چن ماهه میدم.

چیکار کنیم زندگی رو باید پذیرفت 

بخاطر بچت باید بتونی شادو قوی باشی.

خواهشا شوهرتو از خودت فراری نده 

قدر داشته هاتو بدون

اگه تونستم کمکت کنم یا خندرو رو لبات اوردم از ته دلت برای زندگیم خوشبختیو بخواه💔⚘ ممنون میشم.....بالاخره منم یه روزی میام تایپیک میزنم عکسه خونمو میزارم 🤗 میگم این همون خونه ایی که یه عمر ارزوشو داشتم یه سقفی واسه خودمون باشه.