2777
2789
عنوان

بدبختا بیان این تاپیک ببینم ب چ جرات میتونید بگید از من بدبخت ترید

| مشاهده متن کامل بحث + 1061 بازدید | 61 پست
دیگ نمیشه اخه دیگ برنمیگردن خانوادم

یه خانواده جدید بهت ببخشه. برا خدا کاری نداره.

همسر و خانواده همسری نصیبت بشه که از خانواده خونی با محبت تر و دوست داشتنی تر باشن

یا رب تو چنان کن که پریشان نشوم/ محتاج برادران و خویشان نشوم/ بی منت خلق خود مرا روزی ده/ تا از در تو بر در ایشان نشوم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۱۵ سالگی شوهرم فوت کرد بدون هیچ حمایتی با یه بچه چهار ماهه تنها شدم الان ۹ساله که زندگیم و به بدبختی ...

الان با کی هستید

معلم بودی؟

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

چطور میشه خوشبخترین باشم وقتی داغون شدن عزیزام

تو خوشبخت هستی،چون دختر قوی هستی هرکسی نمیتونه تو این شرایط باشه و خودش رو وفق بده گلم

یادته میگفتی دوستداری زودتر از من از دنیا بری چون تحمل نبود منو نداری؟چرا خدا صدای تورو شنید ولی صدای منو نه🖤 عهد بستم باخودم  تااخرین نفسم بهبعشت پایبند بمونم،قول میدم سریع بیام پیشت عشقم😞.
چطور میشه خوشبخترین باشم وقتی داغون شدن عزیزام

خدا بخواد همه چی میشه قشنگم

👈من 👉 آدمی هستم ک اخلاقمو با شعور طرف ست میکنم 🚫پس🚫 اگه یه وقت از اخلاقم ناراحت شدی یه نگاه به شعورت بنداز✌️
خیلی سخته متاثر شدم🥲😔درس میخونی؟

نه عزیزم بچه دارم 

زندگیه خودم نسبتا خوبه

ولی خانوادم ...بااین سرگزشت حالم خوب نیست هیچوقت

کاربری دست سه نفره قسمم خوردیم تاپیکای همو نگاه نکنیم😐😂#کارآگاه بازی موقوف
ازدواج کردم تقریبا زندگی خوبی دارم ولی خانوادم چی ؟دیگ برنمیگردن حال دلم خوب نیست اصلا حتی بهترین مو ...

عزیزم مگه خانواده ای که تشکیل دادی خانواده ت نیستن

روحشون شاد اما به هیچوجه به خودت نگو بدبخت جذب نکن دردسر و ...

ازدواج کردم تقریبا زندگی خوبی دارم ولی خانوادم چی ؟دیگ برنمیگردن حال دلم خوب نیست اصلا حتی بهترین مو ...

الهی شکر

بازم خدایا شکرت

زندگی همش سختی و شادیه

نباید توقع زندگی مطلق خوب داشت گلم

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

چشم بازکردم دیدم بهزیستیم توشکم مامانم اونجوری که میگن معتاده شده بودم دوسالم بود تا چهار پنج سالگی فقط استفراغ یادم میاد بزرگ شدم رفتیم یه شکنجه گاه دگ مجبورشدم ازدواج کنم الآنم باهزارتامشکل وشوهرمریض آواره این خونه و اون خونه هیچ خونه هم پیدا نمیشه قلبم صب تاشب تودهنمه که چی میشه چی میشه غذا با بچم چی میدم بایه بچه که مهرمیخادبره مدرسه وشهریش نصفش مونده یخچال خراب کولرخونه خراب گاز خراب ..هیچی دیگه دندونم عفونت کرده زده به چونم زیربغلم یه چیز گنده درومده پول ندارم برم عمل هیچی دیگه سلامتیت حالابگووضع کدوممون بدتره