2777
2789
عنوان

بدبختا بیان این تاپیک ببینم ب چ جرات میتونید بگید از من بدبخت ترید

| مشاهده متن کامل بحث + 1061 بازدید | 61 پست
نمیتونم دلم دل نیست دیگه یه تیکه خونهشوهرم ب شرم گیرکرده کارم همش گریس ی غمی تووجودمه چیکار کنم؟؟؟؟

ای جان همین که تونستی رد کنی نصف راه رو رفتی

به نظرت بری حرم امام رضا یا امام حسین خودتو خالی کنی چطوره جان 

یا اینکه یه روضه به نیت مادرت بدی یه یه خیری برسونی

برادرت رو نمیشه حالش رو خوب کنی 

نه عزیزم بچه دارم زندگیه خودم نسبتا خوبهولی خانوادم ...بااین سرگزشت حالم خوب نیست هیچوقت

خداروگر بابت زندگی خودت....واقعا حق داری عزیزم من قلبم ب درد اومد 

من همیشه توهرشرایط خداروشکر میکنم وهمیشه ازحسادت وحاشیه فراری هستم..خداروشکربابت هرچه داد وهرچه نداد که داده ها نعمت ونداد ها حکمت خداوندهستن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ایهذالکرسی زیاد بخون به خدا پناه ببر

هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست

دلیل بیار

مگه مسابقه بدبختیه که اینجوری میگی؟! 

هرکسی تو زندگیش یه مشکلی داره که فک میکنه 

از همه بدتر و سخت تره 

اگه واقعا از نظره من میخوای زندگیت خیلیم بد نیست 

من از تنهایی بدم نمیاد مخصوصا اگه اینجوری خانوادمو ازدست میدادم شاید هیچوقت تن به ازدواج نمیدادم آزاد برا خودم میچرخیدم 

هررررررر مشکلی و سختی تو این دنیا یه وره خوب داره یه نکته مثبتی هم داره که خودت باید پیداش کنی 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕

از بچگی میبردنمون تو مزرعه از صبح تا شب کار کنیم عین خر

از دست داداشای بزرگم حسابی بی دلیل کتک میخوردم اونم با شلاق

تو بچگی پدرمو از دست دادم

تو ۲۱ سالگی سرطان خون گرفتم

حسابی درگیر مشکلات مالی بودم

ولی همش خدارو شکر میکنم و راضی ام به رضای خدا

🌺إِنَّ اللَّهَ مَعَ الصَّابِرِين🌺

برادر جونم ۳۷سالش بود یه پسر ۲ساله داشت دوسال پیش از دست دادم طبقه بالای خونه پدرم زندگی میکردن زنداداشم چند ماه پیش اومد کل وسایلش و برد خونه دادش دسته گلم تاریک و خالی و سوت و‌کور شده یه برادرم اعتیاد شدید داره تو اوج جونی یه برادرم ۷ سال پیش جدا شد الان افسردگی دارهذبا هیچ کس کلمه ای حرف نمیزنه مادرم از فروردین ماه یه پاش خونست یه پاش بیمارستان برای عفونت ریه بابام کارگره با حقوق ناچیز ولی با این حال به خودم نمیگم بدبخت چون خدارو دارم ولی قلبم انقدر شکسته انقدر درد دارم تو ۳۲ سالگی نصف موهام سفید شده 

چشم بازکردم دیدم بهزیستیم توشکم مامانم اونجوری که میگن معتاده شده بودم دوسالم بود تا چهار پنج سالگی ...

اگه مشهدی درخواست بدم یکم حرف بزنیم؟! 

یکیو میشناسم میتونه کمکت کنه عزیزم 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕

سرنوشت مادرم اینا 

دایی بزرگم با هفت تا بچه از کوه پرت شده بود و مرده بود زنش بچه‌هاشو بزرگ کرد 

دایی کوچیکم  تو ی اتفاق با زنش مردن 

س تا بچه داشتن 

مامانم و مادربزرگم بزرگشون کردن دختر داییم تو ۱۴سالگی ازدواج کرد 

پسرا معتاد شدن 

پسر اولی بعد اینکه ترک کرد تصادف کرد مرد دوتا بچه داشت 

پسر دومی خییییییلی معتاد بود زنش طلاق گرفت با بچه هاش رفتن 

پسر دومی  چند وقت  پیش خودکشی کرد 

چند ماه بعد پسر   پسر اولی تو ۱۸سالکی سرطان گرفت مرد 

همه اینا رو مامانم و خاله هام و دختر داییم دیدن و ب جگر زدن تحمل کردن 

میدونم گفتن اینا اصلا دردی ازت دوا نمیکنه 

اما میخوام بگم زندگی الانتو حداقل با چنگ و دندون نگه دار

اللهم صل علی محمد ص و ال محمدص
مشهد نیستم حاشیه تهرانم

میخوای برات بپرسم؟! 

فک کنم اونجا هم کسیو داشته باشیم.... 

من قوی نیستم شوهرم از گریه هام خسته شده

هستی

اگر نبودی که تاالان خودکشی کرده بودی.

یادته میگفتی دوستداری زودتر از من از دنیا بری چون تحمل نبود منو نداری؟چرا خدا صدای تورو شنید ولی صدای منو نه🖤 عهد بستم باخودم  تااخرین نفسم بهبعشت پایبند بمونم،قول میدم سریع بیام پیشت عشقم😞.