ببینید من اهل این حرفا ی خاله زنکی نیستم حتی تو کل تاپیکام میتونید بیینید اصلا از این موضوعات ندارم ما عروسی فامیل نزدیک داریم دوهفته دیگه من هر مجلسی برم ساده میرم و شیک تقریبا معمولی لباس با قیمت معقولانه میخرم طلا و جواهر هم زیاد دارم کم ندارم ارایش هم معمولی ی زنداداش دارم خیلی رومخمه مثلا الان رفته ۱۲ میلیون پول آرایشگاه داده برای عروسی ۴۰ تومن پول لباس یا مثلا با قسط و قرض و قوله ماشین عوض کرده که مثلا بیان تو چشم فامیل ! منم اصصلا اهل رقابت و حسادت نیستم اما اینکه حس میکنه با این کارا میخواد خودشو بالاتر از من جلوه بده اعصابمو بهم مبریزه مثلا شیطونه میگه منم برم دوبرابر اون پول آرایش و لباس بدم( چون واقعا تو حسابم دارم پول ) اما بعدش میگم آخرش فایدش چیه چرا الکی خودمو بندازم تو دور رقابت با این ؟ شما بودین چ میکردین ؟ اینم بگم من واقعا هزینه های زندگیم بالاست و خیلی بیشتر از اینا خرج میکنم تو زندگیم یعنی براحتی میتونم برم خریدهای انچنانی بکنم و ب قول معروف پوزشو بزنم اما نمیدونم واقعا چ کنم
تقریبا یکی دوسال کوچیکتره دقیق نمیدونم مامانم میگه کلافم کرده هرروز میاد از زیر زبون من حرف بکشه که دخترت چیا خریده کجا میره آرایشگاه و فلان درحالیکه من هبچ حرکتی نزدم هنوز 😅
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
شما خوبی میای نیش میزنی اینجا برای تبادل نظره هرکسی اگر میتونه کمکی میکنه نظر سازنده میده هرکسیم نمیتونه یا تاپیک براش مسخره باشه رد میشه نه اینکه بیاد سم بریزه تو تاپیک مردم ! حالا من سمی ام یا تو ؟؟