2777
2789
عنوان

زنداداشم خیلی رو مخمه بیاین بالخره منم تاپیک جنجالی زدم

| مشاهده متن کامل بحث + 362 بازدید | 37 پست

اگ میخوای کارایی ک اون کرد رو بکنی فرقی باهاش نداری پس نیا اینجا تاپیک بزنی بگی کاراش اشتباهه    دیگه خوددانی  

اگ اون خودشو بندازه تو چاه و بهش افتخار کنه  تو هم میخوای بندازی توچاه؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اگ میخوای کارایی ک اون کرد رو بکنی فرقی باهاش نداری پس نیا اینجا تاپیک بزنی بگی کاراش اشتباهه دیگ ...

خودمم میدونم با این کارا خودمو میکشم پایین  حتی پایین تر از اون   واقعا این حسو نمیفهمم 

God , I love you❤️

من واقعا اهمیت نمیدم اما نمیدونم طبیعیه یا نه گاهی اوقات دلم میخواد پوزشو بزنم بعد میگم عاقل باش ...

خب این نشون میده تو با اون رقابت داری و حسودیت میشه وگرنه شاید یکی دلش میخواد خودشو جر بده ربطی به تو نداره

انشالله۱۴44/4/4 این جمع همه سالمندان😂😂😂😂
خودمم میدونم با این کارا خودمو میکشم پایین حتی پایین تر از اون واقعا این حسو نمیفهمم

ب این حس رو نده    رقابت پوچ هستش  ک بجای اینکه شخصیتت رو ارتقا بده تو رو میندازه توی ضرر 

ی نفر ک عاقل باشه توی اون عروسی با خودش ب کاراتون میخنده

چرا فکر میکنی بخاطر اینکه پوز تورو بزنه داره انقد خرج میکنه؟

هرکی پولشو توی یه چیزی خرج میکنه

یکی ماشین

یکی مسافرت

یکی تحصیل

کاری بهش نداشته باش، تو مسیر خودتو برو و فکرتو درگیرش نکن

چرا فکر میکنی بخاطر اینکه پوز تورو بزنه داره انقد خرج میکنه؟هرکی پولشو توی یه چیزی خرج میکنهیکی ماشی ...

ببین شاید باورت نشه اما تو خانوادمون همه میگن بخاطر تو اینکارا رو میکنه ! حتی مادرم صبح میگفت هرروز میاد از من میپرسه شیده چیا خریده   چی میپوشه ارایشگاه کجا میره   مامانمم گفته اون اصلا ب فکرش نیس حالا   اگرم کاری کرده نگفته ب ما   واقعا هم من هنوز حرکتی نزدم بخدا 

God , I love you❤️

خوب که چی میلیون ها نفر تیپشون از بقیه بهتره معنیش این که میخواد خودشونو بالاتر و بهتر از یکی دیگه نشون بدن؟ بس کن هم سوظن داری هم خاله زنکی هم اصلا به فرض که حرف تو درست که چی چه اتفاق خاصی میخواد بیفته 

شما مجردی؟ چرا فکر میکنی که یا شما تو رقابته؟ خودش شاغل نیست؟

نه متاهلم   من شاغلم اون خونه دار    مدام از بقیه آمار منو میگیره     دیگه الان تقریبا همه میگن این بخاطر تو اینکارارو میکنه   کلااز اول که ازدواج کرد هم مدام دوست داشت منو کوچیک کنه خودش بالا    منم هیچوقت اهمیت نمیدم   الان خیلی دلم میخواد ی حرکتی بزنم اما میگم ولش   اصلا نمیدونم چ حسیه سراغم اومده 

God , I love you❤️