ببینید من اهل این حرفا ی خاله زنکی نیستم حتی تو کل تاپیکام میتونید بیینید اصلا از این موضوعات ندارم ما عروسی فامیل نزدیک داریم دوهفته دیگه من هر مجلسی برم ساده میرم و شیک تقریبا معمولی لباس با قیمت معقولانه میخرم طلا و جواهر هم زیاد دارم کم ندارم ارایش هم معمولی ی زنداداش دارم خیلی رومخمه مثلا الان رفته ۱۲ میلیون پول آرایشگاه داده برای عروسی ۴۰ تومن پول لباس یا مثلا با قسط و قرض و قوله ماشین عوض کرده که مثلا بیان تو چشم فامیل ! منم اصصلا اهل رقابت و حسادت نیستم اما اینکه حس میکنه با این کارا میخواد خودشو بالاتر از من جلوه بده اعصابمو بهم مبریزه مثلا شیطونه میگه منم برم دوبرابر اون پول آرایش و لباس بدم( چون واقعا تو حسابم دارم پول ) اما بعدش میگم آخرش فایدش چیه چرا الکی خودمو بندازم تو دور رقابت با این ؟ شما بودین چ میکردین ؟ اینم بگم من واقعا هزینه های زندگیم بالاست و خیلی بیشتر از اینا خرج میکنم تو زندگیم یعنی براحتی میتونم برم خریدهای انچنانی بکنم و ب قول معروف پوزشو بزنم اما نمیدونم واقعا چ کنم
کاملا مشخصه چقدر بهتون فشار نیومده و چقدر تو حسابتون پول هست
ایشون خساست نداره برای خودش
هر کی قد دلش خرج میکنه
روزی سگی داشت در چمن علف میخورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف میخوری؟! سگی که علف میخورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف میخوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف میخوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش... #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.