2777
2789

امروز یه آقایی کنارم نشست (دوتا صندلی اونطرف تر)  بوی وحشتناکی میداد ... همراه بوی عرق بوی سیگار هم قاطی شده بود .... میخواستم بالا بیارم ... بعد از اون طرف یه خانومی اومد چسبید بهش کنارش نشست و حرف زدن ...نمیدونم پارتنرش بود آشناش بود یا خواهرش بود ... کاش حداقل بهش میگفت چقدر بوی بدی میده ... چند دقیقه بعد یه خانومی که کنار اون خانوم بود پاشد رفت و به اون آقا گفت کاش یکم رعایت میکردین ... به نظرم اگه از اطرافیانتون چه پدر چه همسر چه برادر مشکلی دارن خودتون زودتر بهشون بگید خیلی بهتره تا یه غریبه اینطوری بگه بهشون ...

یه دختر سبزه جذاب با چشمای مشکی 👧 عاشق فیلمای عاشقونه و رنگ قرمز جیغ ❤️💅 برون گرا 😜خوشگل سایتتونم 😇 حوصله بحث با آدم نادون ندارم  پرنسس های نی نی سایت تحت هیچ شرایطی ریپلای نکنن داخل تاپیک هام هم نیان مرسی اَه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تا جایی که من بیرون بودم اونم تو این گرما اقایون بو عرقشون از چند متری میومد تا خانوما

دقیقا ... تازه سیگار بی کیفتیم میکشن بوش مثل عطر مشهدی تا آخر روز باهاشون میمونه...

یه دختر سبزه جذاب با چشمای مشکی 👧 عاشق فیلمای عاشقونه و رنگ قرمز جیغ ❤️💅 برون گرا 😜خوشگل سایتتونم 😇 حوصله بحث با آدم نادون ندارم  پرنسس های نی نی سایت تحت هیچ شرایطی ریپلای نکنن داخل تاپیک هام هم نیان مرسی اَه

مگه گوش میدنبابای من اصلاحالا داداشم بهتره

براشون دئودورانت و مام بخرید ... حداقل بهتر میشه

دقیقا ... تازه سیگار بی کیفتیم میکشن بوش مثل عطر مشهدی تا آخر روز باهاشون میمونه...

😂 خداروشکر اینو تجربه نکردم

زنده باد ایران و ایرانی 🇮🇷 برای شادی روح رفتگان و مادرم فاتحه یا صلواتی بفرماید 

واییی🤢بابای من اول یه ادکلن رو خودش خالی میکنه بعد میره بیرونداداشمو که نگم حتی روتین پوستی هم داره ...

برخلاف بقیه به نظرم خیلی خوبه مخصوصا اگه ضد آفتاب میزنن ... 

براشون دئودورانت و مام بخرید ... حداقل بهتر میشه

مگه بچه شیرخواره هستن که بخاطر کثیف بودنشونم زنا دست به کار بشن؟ 

مرد گنده هستن خودشون باید یاد بگیرن 🙂

برنارد شاو : حیوانات دوستان من هستند، من دوستانم را نمی‌خورم💚❤️‍🩹🐄🐐🐑🐔🐤🐟 

فرهنگ مرد سالار و زن ستیز معتقده مرد باید بوی فاضلاب بده ولی زن بوی گل یاس🚶🏿‍♀️

اتفاقا این تاپیکو زدم چون اون لحظه دقیقا یاد یه تاپیک افتادم که پربازدیدم بود یه خانومی گفته بود زن باید قدش فلان باشه خوشگل باشه همیشه لاغر و مانکن باشه و وقتیم حتی آشپزی میکنه به جای بوی غذا بوی عطر لاکچری بده ... ولی مردا مهم نیست مردن دیگه ... 

این درسته

آقایون به خودی خود با آلودگی مشکلی ندارند. برای همین کارگر آب و فاضلاب رو میبینیم که می‌ره توی چاه و لوله باز می‌کنه. خدا اینطوری آفریده که ترسی از آلودگی نداشته باشند. 

من خودم، خواهرم بهم میگفت از فوتبال اومدی، بو میدی، یا عطر بزن یا دوش بگیر. با محبت می‌گفت. این در صورتی بود که اصلا بوی عرق منو اذیت نمی‌کرد. 

چطور بگم، شاخک های ما این رو تشخیص نمیده، باید خانمی به ما نشون بده. مثل خانم ها که برای خرید کردن حد و مرز نمی‌شناسند این رو پدر یا کسی باید آموزش بده. زن و مرد پر از قسمت هایی هستند که همدیگه رو کامل میکنند.

اتفاقا این تاپیکو زدم چون اون لحظه دقیقا یاد یه تاپیک افتادم که پربازدیدم بود یه خانومی گفته بود زن ...

باعث تاسفه 😐👎🏾

برنارد شاو : حیوانات دوستان من هستند، من دوستانم را نمی‌خورم💚❤️‍🩹🐄🐐🐑🐔🐤🐟 

مگه بچه شیرخواره هستن که بخاطر کثیف بودنشونم زنا دست به کار بشن؟ مرد گنده هستن خودشون باید یاد بگیرن ...

حداقل خودشون و ما از بوی بدشون اذیت نمیشیم چون خودشون بعد از یه مدت دیگه بوی تودشونو حس نمیکنن براشون عادی میشه ...