2777
2789
عنوان

میدونم تعلیق میشم اما یاد میدم بهت که دهنت رو هرجایی باز نکنی

| مشاهده متن کامل بحث + 5087 بازدید | 120 پست
بشین و نظاره کن انچه برای خیلی ها جنگ مرگ و زندگیه برای ما یه روز عادیه‌ ما برای این هویت بارها جن ...

حتی جرات نمیکنه بیاد اینجا جواب بده

جهان استوار نمی‌ماند مگر با سری خمیده بر روی شانه‌ی کسی که دوستش داریم…

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اول اینکه چرا ادعام نشه؟جایگاه من برای ۹۰ درصد مردم این جامعه آرزوئهجایگاهی که من به دست آوردم با تل ...

ببخشید رک بهتون میگم ولی از این کامنتت خوشم نیومد چون اینجا وکیل  و پزشک و خونه دار فقط ایده و نظرشون به کار کاربرا میاد نه جایگاه اجتماعیشون پس پز دادنتون فقط نشونهی جلب توجه هست 

اول اینکه چرا ادعام نشه؟جایگاه من برای ۹۰ درصد مردم این جامعه آرزوئهجایگاهی که من به دست آوردم با تل ...

مگه چه جایگاهیی داری چقدر با غرور حرف میزنی ،هر جایگاهی ،هر اتفاقی چه خوب چه بد ،برای امتحانه ،باید امتحانو بدیم و بریم  

مثل یک پروتن فکر کن..... همیشه مثبت  
همسر منم عین توعه لکنتم داره ادعاشم مث توعه 😄منم دقیقا هم سطحشم‌ اما ادعا ندارم

همسر من وجه مشترکی با همسر شما نداره

از گفته‌های خودتون متوجه شدم

همونجایی که ازم کینه کردی😊

یه چیز بگمکاری با عنوان تاپیک و مفهومش ندارم‌.ولی اگه کسی بخواد بهم بگه (نخورده) منم باهاش بد تا میک ...

من رفتم نگاه کردم این خانوم نگفته بود نخورده مطمئنید درست دیدید؟ یک کاربر دیگه گفته بود؟

بی ارزش ترین انسان ها؛ اونایی هستن که خوب بودن  دیگرانو میزارن پای زرنگی خودشون 
ببخشید رک بهتون میگم ولی از این کامنتت خوشم نیومد چون اینجا وکیل و پزشک و خونه دار فقط ایده و نظرشو ...

من جواب اون خانمی رو دادم که قبلا به شغل من توهین کرده بودن

و الان دارن کینه‌شون رو خالی میکنن

با بقیه چیکار دارم؟

@ثغرا‍ تاپیک اخرالبته اسی تو تاپیک اون دخالت کرد اونم امد تاپیک اسی خوند نقطه ضعف شو پیدا کرد

نظر دادن تو تایپیکا شده دخالت؟

بی ارزش ترین انسان ها؛ اونایی هستن که خوب بودن  دیگرانو میزارن پای زرنگی خودشون 
یه چیز بگمکاری با عنوان تاپیک و مفهومش ندارم‌.ولی اگه کسی بخواد بهم بگه (نخورده) منم باهاش بد تا میک ...

نخورده رو یه کاربر دیگه فرمودن