2777
2789
عنوان

میدونم تعلیق میشم اما یاد میدم بهت که دهنت رو هرجایی باز نکنی

| مشاهده متن کامل بحث + 5087 بازدید | 120 پست

لکنت زبون چیز خاصی نیست 

کسی که این موضوع یا هر مشکل دیگه ای رو که کسی داره رو مسخره میکنه از بیشعوری خودشه 

چیزی که دست خود ادم نبوده دیگه مسخره کردن نداره ولی اون که بیشعوره چرا باید از خودش خجالت بکشه 

مرا دردی ست اندر دل که گر گویم زبان سوزد                      اگر پنهان کنم، ترسم که مغز و استخوان سوزد...                                            https://daigo.ir/secret/71667746367 

ترنج یاد گرفتم بگذرم ازشوناینا از درون داغونن میخوان بقیه رو هم داغون کننولی مگه میتونن؟😊

بشین و   نظاره کن 

انچه برای خیلی ها جنگ مرگ و زندگیه برای ما یه روز عادیه‌ ما برای این هویت بارها جنگیدیم

سایت از صدا پر است و از حرف خالی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوندم تاپیکش رو 

به اون که کار ندارم معلومه کجا بزرگ شده

شما چطور جرات میکنید با این پاچه پاره ها همکلام بشید

ول کنید بابا اینا توجه میخوان ندید بهشون

به حباب نگران لب یک رود قسم و به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت غصه هم می گذردآنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند..لحظه ها عریانند.به تن لحظه خود، جامه اندوه مـپوشان هرگز…!!زندگی ذره کاهیست که کوهش کردیم زندگی نام نکویی ست که خارش کردیم
البته حس میکنم یکم زیادی ادعات میشه اون کاربرا هم براهمین نقطه ضعفتو یافتن

اول اینکه چرا ادعام نشه؟

جایگاه من برای ۹۰ درصد مردم این جامعه آرزوئه

جایگاهی که من به دست آوردم با تلاشم

نه با پول پدر و پول شوهر

اندازه سن بعضی کاربرهای اینجا درس خوندم

دوم اشتباه متوجه شدی

نقطه ضعفم نیست

اگه نقطه ضعفم بود که تا‌پیک نمیزدم😊

معتقدم سکوت امثال من مرز وقاحت آدم‌ها رو جا به جا میکنه همونطور که میتونیم دهنشون رو ببندیم😊

جهان استوار نمی‌ماند مگر با سری خمیده بر روی شانه‌ی کسی که دوستش داریم…

شاید اسی تو تاریک هاش اشاره کرده به لکنت زبونش یه تعداد آدم بی جنبه هم به اسی توهین کردن به خاطر همی ...

من فکر میکردم فقط حس ششمی ها تاپیکای قبلی رو میخونن ولی انگار تو سایت یه عده آدم عقده ایی وجود داره که اگر نظر مخالف تو تاپیکاشون بدی حس کاراگاه بازیشون گل میکنه و میخوان دلیل مخالفت کاربرا رو یه جوری توجیح کنن یکی نیست بهشون بگه خوب تو عنوان بنویس فقط من رو تایید کنید وگرنه تاپیک رو به حاشیه میبرم

پس چرا من وقتی یه حرف زدم طرف بهم تهمت بی دینی زد تعلیق شدم در حالی که منظورمو بد متوجه شد؟کاربرای ر ...

چون نی نی یارها همیشه لطف دارن

اینجا کاربرایی داریم که امضاشون ۱۸ خط فحش به ادیان دیگه به اقشار دیگه و کشورهای دیگه است ولی منم چند وقت قبل توی یه تاپیک مربوط به غزه گفتم واقعا؟ و دو هفته تعلیق شدم

لحن این خانم پر مدعا تو ی تاپیک ک من نظر داده بودم رو دیده بودی چی میگفتی من شوهرم لکنت داره دقیقا م ...

چه حیف که شوهرتون همسری داره که بهش میگه خودشیفته

بر عکس من همسری دارم که بهم یاد داد خودشیفته باشم😁

جهان استوار نمی‌ماند مگر با سری خمیده بر روی شانه‌ی کسی که دوستش داریم…

وای من رفتم تاپیک اخر اونی که گفتین رو خوندم  که مربوط به شیرینی بود، چقد جالبه هر کی نظر مخالف یا ناخوشایندش روداشت، میرفت تک تک تاپیک هاش رو میخوند یه چیزی پیدا میکرد که بهش جواب مسخره کننده بگه. مثلا به یکی گفته برو درستو بخون شاید یه چیزی قبول بشی از کنکورش. واقعا چقد حوصله داشته 

لحن این خانم پر مدعا تو ی تاپیک ک من نظر داده بودم رو دیده بودی چی میگفتی من شوهرم لکنت داره دقیقا م ...

هر چی عزیزم 

قرار نیست اگر کسی باهامون بد حرف زد ما هم بد حرف بزنیم که 

فکر کنم دلت از همسرتم گرفته ، سخت نگیر 

و خدایی که به شدت کافیست🧡💛💚

یه چیز بگم

کاری با عنوان تاپیک و مفهومش ندارم‌.ولی اگه کسی بخواد بهم بگه (نخورده) منم باهاش بد تا میکنم

عذرمیخوام ولی اول خودت شروع کردی پس ناراحت نشو😘🙏

مثل ماه باش…تو اوج تاریکی بدرخش✨🌝

البته حس میکنم یکم زیادی ادعات میشه اون کاربرا هم براهمین نقطه ضعفتو یافتن

از کجا از استارتر کینه دارید که مدام دارید  کامنت های عجیب مینویسید 

اول اینکه چرا ادعام نشه؟جایگاه من برای ۹۰ درصد مردم این جامعه آرزوئهجایگاهی که من به دست آوردم با تل ...

همسر منم عین توعه لکنتم داره ادعاشم مث توعه 😄منم دقیقا هم سطحشم‌ اما ادعا ندارم