2777
2789
عنوان

وای دخترا خیانت کردم یعنی🥺🙂

| مشاهده متن کامل بحث + 549 بازدید | 48 پست

من بودم با رلم کات میکردم چون علنا داره میگه تورو واسه دوستی فقط میخواد همین 

این یکی رو هم یه مدت باهاش حرف میزدم ببینم قصد و غرضش چیه ؟اینم دوستی یا نه قصدش جدیه؟بعد رابطم رو یا کات میکردم یا ادامه میدادم‌

بالاخره رابطه باید هدفمند باشه

همیشه آخرش قشنگه ..پس اگر قشنگ نبود بدون آخرش نیست !!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به عنوان کسی که ده سال ازت بزرگتره و تجربه داره بهت میگم انقدر خودتو سبک و کوچیک نشمار جلو پسرا اتفاقا برعکس وانمود کن قصد ازدواج نداری و به کارها و اهداف مهم تری فکر میکنی بعد ببین چجوری بعد یه مدت دنبالت را میفته برای ازدواج نه که بری دعوا کنی و هنوز علاقه و احساس و تعهد قلبی شکل نگرفته میری میگی بیا منو بگیر غرور نداشته باشی یه موجود بی ارزشی برای پسزا حالا دیگه خپد دانی 

وقتی جواب استارتر یه تاپیک و میدم تو خودتو نخود اش نکن جواب نده چون گ و ه خوریش به تو نیومده حالا هر چی دوست داری منو ریپ بزن جواب و تایپ کن من اسم کاربری تو تو اعلاناتم ببینم نخونده پیامت و حذف میکنم حالا هری رد کارت باباااا 

به عنوان کسی که ده سال ازت بزرگتره و تجربه داره بهت میگم انقدر خودتو سبک و کوچیک نشمار جلو پسرا اتفا ...

درست میگی قشنگم

چ مدت تو رابطه باشم بعدش بپرسم هدف طرف چیه؟؟

همه گفتن نَ ولی من کردم😎✌🏻