2777
2789
عنوان

وای دخترا خیانت کردم یعنی🥺🙂

| مشاهده متن کامل بحث + 549 بازدید | 48 پست

وا رلمو نگه دارم و اشنا شم چه صیغه ای هس

با اولی کات کن برو دومی

حوصله بحث کردن ندارم... تا اطلاع ثانوی، همه حق های جهان مال شما 🪐                                                             اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇

کادردرمانم منم سیسیمامام

عزیزم 22 سالته فقط.برام عجیبه توی این سن کم دنبال ازدواجی.ضمن اینکه جمله اینکه بیا منو بگیر اصلا قشنگ نیست.

فریاد رس ندارم یا حسین به فریاد دلم رس...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اجی درباره قصدش ازش سوال بپرس اگه اونم جدی نبود با همین رلت بمون اگه جدی بود جدا شو چون عزیزم وقت از ...

آخه زود نیس؟؟امروز پیام دادم بهم

کی بپرسم قصدشو؟

همه گفتن نَ ولی من کردم😎✌🏻

عزیزم 22 سالته فقط.برام عجیبه توی این سن کم دنبال ازدواجی.ضمن اینکه جمله اینکه بیا منو بگیر اصلا قشن ...

ن دنبال ازدواج نیستم

فقط میخام بدونم رابطه ای که وقتمو میذارم پاش ته داره یا نه

ن دنبال ازدواج نیستمفقط میخام بدونم رابطه ای که وقتمو میذارم پاش ته داره یا نه

عزیزم با اولی قطع ارتباط کن دیگه .
مشخصه هدف طرف چیه ...

فریاد رس ندارم یا حسین به فریاد دلم رس...

آخه زود نیس؟؟امروز پیام دادم بهمکی بپرسم قصدشو؟

نه گلی بگو قصدت از رابطه چیه اگه ازدواج نیست وارد رابطه نمیشم 

حس ششمی،کوردم،دانشجو پزشکی دانشگاه رازی کرمانشاه ❤️به عقاید هم احترام بزارید راجب رشتم نظر ندید حتما لازم بوده چند بار انصراف بدم😊❤️

نه اخه چرا با رلش بمونه وقتی بگیر نباشه تهش کات میشه دیگه

خب چرا وقتشو تلف کنه

حس ششمی،کوردم،دانشجو پزشکی دانشگاه رازی کرمانشاه ❤️به عقاید هم احترام بزارید راجب رشتم نظر ندید حتما لازم بوده چند بار انصراف بدم😊❤️

نه گلی بگو قصدت از رابطه چیه اگه ازدواج نیست وارد رابطه نمیشم

اها همین دقیقن

میگم زود نیست؟؟؟چ مدت بعد اینارو بگم اول بسم الله بپرسم قصدت چیه چون نمیشناسه درست منو یکم زود نیس؟

اها همین دقیقنمیگم زود نیست؟؟؟چ مدت بعد اینارو بگم اول بسم الله بپرسم قصدت چیه چون نمیشناسه درست منو ...

نه گلی زود نیست بلاخره آشنا میشید

درست میگی قشنگمچ مدت تو رابطه باشم بعدش بپرسم هدف طرف چیه؟؟

نه نپرس عزیز دلم حداقل بزار چهار ماه بگذره بعد معلوم میشه قصد طرف چیه تو این مدت هم تو باید وانمود کنی اهل ازدواج نیستی باید طرف و به خودت حریص کنی با این خرفها ناخوادآگاه اون میل ازدواجش با تو بیشتر میشه ولی همون. اول کاری حرف ازدواج بزن طرف فرار میکنه

وقتی جواب استارتر یه تاپیک و میدم تو خودتو نخود اش نکن جواب نده چون گ و ه خوریش به تو نیومده حالا هر چی دوست داری منو ریپ بزن جواب و تایپ کن من اسم کاربری تو تو اعلاناتم ببینم نخونده پیامت و حذف میکنم حالا هری رد کارت باباااا