2777
2789
عنوان

وای دخترا خیانت کردم یعنی🥺🙂

549 بازدید | 48 پست

بچها لطفاً بدون قضاوت راهنماییم کنین

من یکساله با یک آقایی تو رابطم که بارها دعوامون شد سر اینکه ایشون قصدشون ازدواج نیست و گفت نمیخامت قول الکی بدم و معطل من. بشی و...کات کردم باز بک زدیم

حالا ازینور یکی از همکارای کادردرمانم که قدیم روش کراش بودم و نشد اوکی شیم اومده ابراز علاقه و آشنایی

چ کنم سیسیا؟؟اشنا بشم؟رلمو نگه دارم؟؟چ مدت با همکارم در ارتباط بمونم که بعدش در مورد جدی شدن حرف بزنم؟واقعاااا موندم من این وسط

حس میکنم خیلی زوده قبل آشنایی بپرسم که تو منو میگیری یا نه و فلان🥴

۲۲سالمه

همه گفتن نَ ولی من کردم😎✌🏻

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اجی درباره قصدش ازش سوال بپرس اگه اونم جدی نبود با همین رلت بمون اگه جدی بود جدا شو 

چون عزیزم وقت از طلاست نباید واسه هرکسی وقت گرانبهات رو بزاری و اینم قصدش جدی نیست فقط میخواد خوش گذرانی کنه بهتره جدا شی 

حس ششمی،کوردم،دانشجو پزشکی دانشگاه رازی کرمانشاه ❤️به عقاید هم احترام بزارید راجب رشتم نظر ندید حتما لازم بوده چند بار انصراف بدم😊❤️

اجی درباره قصدش ازش سوال بپرس اگه اونم جدی نبود با همین رلت بمون اگه جدی بود جدا شو چون عزیزم وقت از ...

نه اخه چرا با رلش بمونه 

وقتی بگیر نباشه تهش کات میشه دیگه

احمق بودن با ساده بودن فرق داره !

وقتی قرار نیست با اون ازدواج کنی خب رابطتتون به چه دردی میخوره؟ اصلا نباید برمیگشتین

همون دوست داشتیم بعد دوستام گفتن باش باهاش تا یکی دوسال دیگ شرایطش بهتر شده و...

همه گفتن نَ ولی من کردم😎✌🏻

اون اولی که بگیر نیست.اگر پسری دختری رو بخواد واسه ازدواج اصلا تعلل نمی کنه.در مورد دومی هم با احتیاط رفتار کن.که اون عاشق تو باشه نه بر عکس.مردا از زنهای اویزون خوششون نمی اد.باسیاست رفتار کن.با دست پس بزن با پا پیش بکش.دیگه نمی دونم چطوری بگم