2777
2789
عنوان

دخترا قلبم دیگه داره میترکه🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 291 بازدید | 41 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من 19 ایشون یا 20یا 21نمیدونم دقیق ولی نه اونقدر شدید درحد معقول و مناسب مذهبی هستن نمازی می‌خونن رو ...

آهان نه می‌خوام ببینم میخوای تحت تاثیر قرارش بدی چجوریه 

از لحاظ حجاب و روابط با نامحرم

آهان نه می‌خوام ببینم میخوای تحت تاثیر قرارش بدی چجوریه از لحاظ حجاب و روابط با نامحرم

میخوام بدون اینکه بفهمه منم عاشقشم اونم به من علاقه مند شه اما نمیدونم چجوری شایددددد البته خدانیاره اون روز رو همین الانشم یکی دیگه رو دوست داشته باشه اما من نمیدونم🥺

اره عزیزم ولی من واقعا به خودش علاقه مندم حجب و حیاش هم شده قوز بالا قوز هروقت میبینمش نگاه نمیکنه ب ...

اون نگاه نکردنه باعث شده دست نیافتنی به نظر بیاد

و حتی شاید پسر خوب فامیلتونهع؟

میخوام بدون اینکه بفهمه منم عاشقشم اونم به من علاقه مند شه اما نمیدونم چجوری شایددددد البته خدانیاره ...

ببین اگه مذهبی و با حیا و ایناست شما هم خودتو اینجوری نشون بده و خودتو دختر با ایمان و خوبی نشون بده 

ببین اگه مذهبی و با حیا و ایناست شما هم خودتو اینجوری نشون بده و خودتو دختر با ایمان و خوبی نشون بده

اره خب هستم ولی وقتی قرار باشه ببینمش دلم میخواد نگاش کنم ولی خب روم نمیشه ما اصلا رفت و امدی نداریم ولی از دور خیلی خیلی محبتش تو دلم نشسته🥹🥺

اون نگاه نکردنه باعث شده دست نیافتنی به نظر بیادو حتی شاید پسر خوب فامیلتونهع؟

نه عزیزم بحث نگاه نکردن نیست واقعا دوستش دارم اما هیچ چیزی نمیدونه از بچگی 6 سالگی دوستش داشتم اما فکر میکردم تموم میشه حس علاقم فک میکردم از این حس مسخره بچگیه اما دیدم نه هر چی بیشتر میگذشت بیشتراز قبل بهش علاقه مند میشم تا جایی که هرشب کابوس میبینم که پدر و مادرم به زور منو مجبور به ازدواج با کسی کردن که متنفرم ازش و برای همیشه از دستش دادم ولی بیدار میشم خداروشکر میکنم که یه خواب بوده اما نگرانی این خواب تو دنیای واقعی برام بوجود آمده 

نه عزیزم بحث نگاه نکردن نیست واقعا دوستش دارم اما هیچ چیزی نمیدونه از بچگی 6 سالگی دوستش داشتم اما ف ...

حتی دو بار من حواسم نبوده بهم خیره شده بود و عمیق نگاه میکرده اما چون خبر داشتم که بهم خیره شده نگاهمو به طرف دیگه کشوندم که نفهمه متوجه شدم