2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برو تو سایت. بهت پیام میاد شماره زده .بعد دارند میارند باهات تماس می‌گیرند 

یاد کسانی‌ که هرگز تکرار نمی‌شوندوهیچ حضوری جبران نبودنشان را نمی کند دردلمان بیداد می کند، باهدیه فاتحه وصلوات روحشان راشاد کنیم🙏

فرستنده گفت با تیپاکس هزینش کمتر میشه

به نظرت می ارزید پاشید برید از کار و زندگیتون بیوفتید دنبال بسته بگردید؟ مگه پست هزینش چقده به سرتاسر ایران بفرستی زیر ۱۵۰ هزار تومنه

به انتظار فصل تو تمام فصل ها گذشت ...

وقتی فرستنده به آدرست فرستاده از همون موقع باید برات پیام بیاد وقتی به تیپاکس شهرتون رسید باز پیام میاد 

یاد کسانی‌ که هرگز تکرار نمی‌شوندوهیچ حضوری جبران نبودنشان را نمی کند دردلمان بیداد می کند، باهدیه فاتحه وصلوات روحشان راشاد کنیم🙏

به نظرت می ارزید پاشید برید از کار و زندگیتون بیوفتید دنبال بسته بگردید؟ مگه پست هزینش چقده به سرتاس ...

جدی؟هزینش شد ۲۹۰ از استان دیگس نمیدونم والا

وقتی فرستنده به آدرست فرستاده از همون موقع باید برات پیام بیاد وقتی به تیپاکس شهرتون رسید باز پیام م ...

الان کد رهگیری زدم نوشتن تحویل به مقصد ساعت ۱۲ امروز فرستنده هم گفته برو تحویل بگیر ولی نمیدونم تیپاکس شهرمون کجاست 

الان کد رهگیری زدم نوشتن تحویل به مقصد ساعت ۱۲ امروز فرستنده هم گفته برو تحویل بگیر ولی نمیدونم تیپا ...

زنگ بزن ۱۱۸ بگو شماره تیپاکس شهر...میخوام بهت میده بعد زنگ بزن آدرسشو بگیر از خودشون.محصولت برسه بهت پیام میاد 

جدی؟هزینش شد ۲۹۰ از استان دیگس نمیدونم والا

از استان دیگه باشه دقت کنی  من گفتم سرتاسر ایران  و پست سریعتر و دم در هم میاره

خلاصه تجربه ای شد برات سری بعدی 

به انتظار فصل تو تمام فصل ها گذشت ...

زنگ بزن ۱۱۸ بگو شماره تیپاکس شهر...میخوام بهت میده بعد زنگ بزن آدرسشو بگیر از خودشون.محصولت برسه بهت ...

قبل رفتن بپرس ببین اصلأ محصول رسیده یا نه

باشه ممنونم

خواهش میکنم.چیزی نیست نگران نباش پیدا میکنی