2777
2789
خواهش میکنم.چیزی نیست نگران نباش پیدا میکنی

زنگ زدم ۱۱۸ گفتم شماره تیپاکس شهرمون میخام اسمشو گفتم گفت شماره تیپاکس شهرتون ثبت نشده 😂😑حالا موندم چیکار کنم هعی خدا

زنگ زدم ۱۱۸ گفتم شماره تیپاکس شهرمون میخام اسمشو گفتم گفت شماره تیپاکس شهرتون ثبت نشده 😂😑حالا موند ...

تا الان هیچ پیامی بهت نیومده ؟اسنپ نصب کن بزن تیپاکس بهت نشون میده .فرستنده هیچ پیامی دریافت نکرده که شماره هم توش باشه مثلا کالا به نمایندگی شهر....رسید 

کاش داشتم تمام چیزهایی را که با پول خریدنی نیست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زنگ زدم ۱۱۸ گفتم شماره تیپاکس شهرمون میخام اسمشو گفتم گفت شماره تیپاکس شهرتون ثبت نشده 😂😑حالا موند ...

به این شماره زنگ بزن تیپاکسه. آدرس تیپاکس شهرتونو بگیر کد رهگیریتو باید بهش بگی 0218457

ولی برام جای سواله چرا پیام برات نیومده چون تیپاکس آدرسو ولوکیشن رو برای گیرنده می‌فرسته خودش