2777
2789
عنوان

کادو مردانه

96 بازدید | 26 پست

سلام دوستان کادو مردانه برای کادو تولد چی خوبه بخرم البته تا۱تومن باشه بیشتر نمیتونم

واینکه قبلا خیلی چیزارو خریدم ست چرم تیشرت چنتا ساعت دستبند زنجیر فندک گل باکس هم گرفتم واسش نمیدونم الان چی بگیرم توروخدا یچیزی پیشنهاد بدین تولدش نزدیکه واقعا موندم چی بخرم آقایون هم اگه میشه نظر بدن چی خوبه بگیرم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ایرپاد ادکلن

اخه ادکلن بایه تومن؟باید از این شرکتی ها بگیرم یوقت بدنباشه چون اصل نمیتونم بگیرم خودمم میخواستم ادکلن بگیرم ولی نمیدونم میگم شاید بد باشه چون اصلشو نمیتونم خودش مشکلی نداره ها ولی چون میبره خانوادش قراره ببینن واسه همین میگم یچیز خوب باشه بدنباشه پیس خانوادش

یچی هم کنارش بگیر خب دستبندی چیزی ایرپاد هم تو دیجی کالا ۲۰۰ تومنه😂

جدی فک کنم ۲روز کارکننا اونا😂

خب اخه ایرپادو دستبند اصن باهم جورنیستن😂

ببین یه مدل ساعت هس خیلی قشنگه میخواستم بایه دستبند کنارش اونو بگیرم ولی قبلا ۲.۳تاگرفتم نمیدونم بگیرم باز یانه

جدی فک کنم ۲روز کارکننا اونا😂خب اخه ایرپادو دستبند اصن باهم جورنیستن😂ببین یه مدل ساعت هس خیلی قشنگ ...

ساعت هوشمند هم خوبه ۴۰۰ تومنه 

نه بابا من خیلی وقته دارمش😂

نمیخواد جور در بیاد ک فقط میخوای از سرت وا کنی 

احمق بودن با ساده بودن فرق داره !

فرستادم عکسشو الان میاد این ساعتو میخواستم بایه دستبند بگیرم ولی قبلا چنتا ساعت گرفتم واسش گفتم شاید زشت باشه بازم بخوام بگیرم ولی از طرفی هم تقریبا خیلی چیزا گرفتم واسش دیگه جیزی به ذهنم نمیرسه فقط ادکلن نگرفتم واسش اونم که خیلی گرونه میگم یوقت اصل هم نباشه پیش خانوادش بدمیشه

چقد قشنگه چنده؟

دلیل اینکه اینو میخواستم بگیر این بودکه عید امسال میخواست اینو بگیره واسه خودش سفارش بده از اینستا خوشش اومده بود نشد بگیره واسه همین میخواستم بخزم واسش ولی بخاطر اینکه چنتا واسش گرفتم دودلم مامانمم میگه هی ساعت نگیر