2777
2789
عنوان

آیا بعد از خیانت زندگی مثل قبل میشه دیگه

| مشاهده متن کامل بحث + 138 بازدید | 22 پست
شما چندسالته عزیزممیشه هروقت خواستم بیایم اینجا صحبت کنیم حس میکنم شما میتونید باحرفاتون آرومم کنید ...

من دهه شصتی ام عاره عزیزم

ولی به این چیزا نگاه نکن خیلی از همینا که میبنی گاهی مشکلات بدتر از شما دارن 

سعی کن یا بپذیری و قوی بشی و وابسته شوهرت نباشی نه عاطفی نه مالی 

یا اگه نمیتونی جدایی رو انتخاب کن

کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀

من دهه شصتی ام عاره عزیزمولی به این چیزا نگاه نکن خیلی از همینا که میبنی گاهی مشکلات بدتر از شما دار ...

من مالی وابستش نیستم ولی متلسفانه عاطفی وابستشم اونم میدونم دوسم داره زندگی و بچه هاشو دوس داره ولی چرا اینکارو کرد نمیدونم

جدا ک نمیتونم بشم بخاطر بچه هام اگه هم بخوام باش زندگی کنم با قهر و کینه زندگی نمیشه که جهنم‌ میشه

پسرم (امیرحسینم)تمام زندگیمه دلم میخواد براش مادر خوبی باشم هدفدار باشم تا اونم تو زندگیش هدفهای خوبی داشته باشه انشالله🙏🌹

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من مالی وابستش نیستم ولی متلسفانه عاطفی وابستشم اونم میدونم دوسم داره زندگی و بچه هاشو دوس داره ولی ...

پس باید بری مشاوره تا بتونی درست حسابی کنار بیایی و بتونی برگردی به زندگی وگرنه با این فکر و خیالا از بین میری 

کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀

پس باید بری مشاوره تا بتونی درست حسابی کنار بیایی و بتونی برگردی به زندگی وگرنه با این فکر و خیالا ا ...

با یه مشاوره صحبت کردم گف باید بچه هارو بزاری بری و نمیدونم مهرتو بزاری اجرا و تعهد و فلان

که شوهرم ویساشو ک شنید بدتر لج کرد باهام...

الان قراره یه زوج درمانی باهم بریم انشالله ک تاثیر بزاره

پسرم (امیرحسینم)تمام زندگیمه دلم میخواد براش مادر خوبی باشم هدفدار باشم تا اونم تو زندگیش هدفهای خوبی داشته باشه انشالله🙏🌹
با یه مشاوره صحبت کردم گف باید بچه هارو بزاری بری و نمیدونم مهرتو بزاری اجرا و تعهد و فلانکه شوهرم و ...

بعضی از مشاوره ها فمنیست بازی در میارن یا آگاهی کامل از شرایط متاهلی ندارن و آرمانی مشاوره میدن 

من الان مجردم شاید بگم عاره مرد خیانت کارو باید ول کرد رفت و... ولی وقتی پای بچه و زندگی وسطه دیگه نمیشه به این راحتی نظر داد 

شاید بعد طلاق آسیب بیشتری باشه

همون زوج درمانی روش بهتریه انشالله که درست میشه 

بعضی از مشاوره ها فمنیست بازی در میارن یا آگاهی کامل از شرایط متاهلی ندارن و آرمانی مشاوره میدن من ا ...

انشالله تروخدا برام دعا کن اسمم نجمه اس بطور خاص از خدا بخواه حال خودمو زندگیم درست بشه😔

انشالله تروخدا برام دعا کن اسمم نجمه اس بطور خاص از خدا بخواه حال خودمو زندگیم درست بشه😔

چشم عزیزم حتما