2777
2789
عنوان

فازتون چیه تروخدا

162 بازدید | 21 پست

اینایی که میرید تایپک حس شیشم سوال میپرسید 

خدا شفاتون بده واقعا 😐 

اصلا درک نمیکنم مگه یه انسان قدرت ماورا جادویی داره که بتونه تشخیص استغفرالله بعضی هاتون خدا رو یجوری ندید میگیرید که نگم خوب طرف مگه خداعه که بیاد اینده تورو بهت بگه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خرافات تمومی نداره

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|   goftino.com/c/xJbnEE

برا سرگرمي خوبع😂ولي دركل بعضي آدما دارن

خوشگلم همه ی ادما یه حسی دارن که نمیدونن چیه بهش میگن حس شیشم گاهی بهت هشدار میده گاهی هم جور دیگه برای خیلی ها بیشتر هستش بیشتر حسش میکنن علتشم نمیدونم چیه

ولی اینکه یکی دیگه بیاد بگه من امسال شوهر میکنم یا نه یا فلانی منو دوست داره یا نه من قبول میشم یا نه بعد طرفو برگشته اره تاشیش ماه دیگه قبولی و. ....

خیلی شوکه شدم دیدم واقعا نمیفهممم 

خوشگلم همه ی ادما یه حسی دارن که نمیدونن چیه بهش میگن حس شیشم گاهی بهت هشدار میده گاهی هم جور دیگه ب ...

ولي من يچيزي بگم قبلا به يكي اينجا گفتم دانشگاه يزدو ميارم گفت اره مياري ولي بعدش دوباره برميگردي بخاطر به اتفاق

و دقيقا همينطوري شد اوردم و الان دارم انتقالي ميگيرم ميام شهر خودم بخاطر اينكه نامزد كردم😂💔حالا شايدم شانسي درست گفته