2777
2789

همش پیامای عاشقانه ای ک بش داده بود جلوی چشممه و پیامایی ک به‌من داد و مقایسه میکنم واس من آخرشب یه دوست دارم میگف ک معلومه از رو عادت و روتین شبانه مون بود ولی برا اون دومو دقیقه بش میگف عاشقتم میمیرم برات و وجودت برام خاص شده و شعر  میگف براش 

چ‌صبح چ عصر چ شب

آخه من چطوری اینارو فراموش کنم الن خودش داره سعی میکنه جبران کنه ولی بازم منووبه اندازه ی اون دوس نداره

خدایا کاشکی احساس نداشتم تاایقد اذیت نمیشدم

حالم خیلی بده

پسرم (امیرحسینم)تمام زندگیمه دلم میخواد براش مادر خوبی باشم هدفدار باشم تا اونم تو زندگیش هدفهای خوبی داشته باشه انشالله🙏🌹

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هرگز مثل قبل نمیشه

چی میشه ک‌یه مرد یه زن ۵۵ساله رو از زن خودش ک هیچس براش کم نزاشته بیشتر دوست داشته باشه😔

پسرم (امیرحسینم)تمام زندگیمه دلم میخواد براش مادر خوبی باشم هدفدار باشم تا اونم تو زندگیش هدفهای خوبی داشته باشه انشالله🙏🌹
چی میشه ک‌یه مرد یه زن ۵۵ساله رو از زن خودش ک هیچس براش کم نزاشته بیشتر دوست داشته باشه😔

دوس که نداشته چرب زبونی دروغ برای رفع نیازش بوده

پسرا و مردها خوب بلدن بدون احساس یه جوری حرف بزنن انگار عاشق ترینن 

تو مجازی مثلا طرف رو اصلا ندیدن یا تو خیابون یه دقیقه دختره رد میشه چنان قربون صدقه میرن و خود تحقیری میکنن هرکی ندونه میگن عاشق و دلباخته اس 

اما کسی که یه ذره شناخت داشته باشه از مردها میدونه همش بازیه روانیه برای تحت تاثیر گذاشتن

کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀

دوس که نداشته چرب زبونی دروغ برای رفع نیازش بودهپسرا و مردها خوب بلدن بدون احساس یه جوری حرف بزنن ان ...

جدی میگی

چندروزه دنبال جواب این سوالم شاید یکی یه چی بگه دلم آروم بگیره  خودشم گف همش علکی بود ولی من‌ باورم‌نمیشد چون پیامایی ک بش میداد خیلی عاشقونه بودن زنه هم چندباد خواسته بره این نمیزاش بش میگف نرو بی تو نمیتونمم و یبار من میخوام واس دل خودم سختی بکشم و زندگی کنم و...😔

جدی میگیچندروزه دنبال جواب این سوالم شاید یکی یه چی بگه دلم آروم بگیره خودشم گف همش علکی بود ولی من ...

عاره یه نمونه اش که خودم تحربه کردم همکارم بود این فهمیده بود من تنها زندگی میکنم نقشه چیده بود برام و فاذ عاشقی برداشته بود ببین یه جوری گریه میکرد من هر روز میگفتم خدایا من به این کفتم نه دلش شکسته آهش منو میگیره 

میومد مثل فیلما زیر پنجره خونه ام بعد زنگ میزد 

یا چمیدوم میرفت مثلا تو دفترش راجب من مینوشت که مثلا امروز این حرف رو زد فلان روز فلان حرف رو زد از این رنگ خوشش میاد از فلان غذا خوشش میاد 

وکلی از این چیزا ولی چون از من کوچیک تر بود من مخالف بودم میگفت میرم اسمت رو تتو میکنم اگه بگی نه دیگه تا عمر دارم به هیچ دختری نکاه هم نمی کنم کلی حرفای قشنگ که من مونده بودم واقعا داشت با احساس و روح و روانم بازی میکرد 

هرجا میرفتم میومد دنبالم یه جوری عاجزانه و عاشقانه نگاه میکرد من میگفتم این پسر پاک عاشقه 

خلاصه یه هندی بازی که نگو 

منم واقعا تو شرایط خوبی نبودم از اون محل کارم مجبور شدم استعفا بدم یه جوری نقش بازی میکرد انگار عزیزش مرده انقد خودشو ناراحت گرفت 

بعد یه هفته هم نگذشت فهمیدم با یه دختر دیگه از همکارا اوکی شده و حتی گندش در اومد سر همون جفتشون رو اخراج کردن 

با خودم گفتم نگاه چقدر یه ذره بچه چجور نقش بازی کرده 

و خدا بهم رحم کرد که باورش نکردم و به دامش نیفتادم 

مردها میدونن زنها از گوش عاشق میشن واسه همینم حرفای قشنگ میزنن 

زنها میدونن مردها از چشم عاشق میشن با ظاهرشون سعی میکنن دلبری کنن

اون پسر فهمید من اهل رابطه نیستم حتی اجازه نمیدم دستم رو هم بگیره تا دید اونیکی دختره راه میده رفت با اون 

منم فهمیدم همش شهوت بوده نه عشق

کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀

عاره یه نمونه اش که خودم تحربه کردم همکارم بود این فهمیده بود من تنها زندگی میکنم نقشه چیده بود برام ...

آره حرفات درسته ولی حداقل اون مرد مجرد بود ولی شوهر نامرد من زنو بچه داره یعنی منو داره ولی رفت به یکی دیگه عشق داد...

شاید چون خیالش از بابت من راحت بود و میدونست دوسش دارم برای من تلاشی نمیکرد

ولی آخه اون زن ۵۵ساله به چ دردش میخورد ک میخواس با حرفاش عاشق خودش کنه نمیفهمم واقعا😔

عاره یه نمونه اش که خودم تحربه کردم همکارم بود این فهمیده بود من تنها زندگی میکنم نقشه چیده بود برام ...

شما چندسالته عزیزم

میشه هروقت خواستم بیایم اینجا صحبت کنیم حس میکنم شما میتونید باحرفاتون آرومم کنید خیلی دلم شکسته خیلی امروز حتی تو خیابون گریم گرفت هر مرد و زنی ک میدیدم میگفتم خوشبحالش حتما شوهرش خیلی دوسش داره یا این مرد حتما عاشق زنشه ولی من ...😔😔😔

آره حرفات درسته ولی حداقل اون مرد مجرد بود ولی شوهر نامرد من زنو بچه داره یعنی منو داره ولی رفت به ی ...

عاره اون محرد بود سنی هم نداشت ولی کلا مردها اینحوری ان میتونن هیچ عشقی به کسی نداشته باشن ولی به خاطر نیازشون کلی حرف عاشقانه بزنن 

من برام پیش اومده مرده متاهل هم بهم پیشنهاد بده 

چون من تنها زندگی میکنم فقط کافیه بفهمن سریع میرن تو فاذ اینکه مخ بزنن و سو استفاده 

منم دیگه هرجا میرم   نمیگم تنها زندگی میکنم

در صورتی که زنش صد برابر از من سر بوده و من در مقایسه باهاش هیچ‌بودم ولی مردها از سر زیبایی یا این چیزا نمیرن دنبال کسی گاهی تنوع طلبی گاهی عقده های درونی شون و..