2777
2789
عنوان

بچه ها رنگ پوستم سبزس بنظرتون

| مشاهده متن کامل بحث + 423 بازدید | 59 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رنگ پوستم سبزس؟ تیرس‌؟خودم حس میکنم زشته

سبزه به این قشنگی

اصلا زیبایی به رنگ پوست نیست که

شما گندمی هستی سبزه نیستی

اَللّٰهُمَّ عَجِّل لِوَلیَّکَ الفَرَج اَدرِکنی یامَهدی🌱 می‌خواهید از گناه بدتان بیاید؟ تا می‌توانیـد یاد #امـام‌زمـان‌'عج' باشید! آرام آرام از گناه بدتان می‌آید و حالتان عوض می‌شود. شب‌ها قبل از خواب با آقا صحبت کنید -آیت‌الله‌قرهی💖🌱 امام زمان (عج) :   به محـــبینِ مــــن بگو : آن لحظـــه کــه احــساسِ تنهــایی مـــی‌کنید تنهــا چــیزی کــه شــما را آرام می‌کند ، مــن هستم...💗🌼🍃

عزیزم هر دو رو دیدی؟ پیشونیم تیره تر. پایین صورتم میگن گندمیه ‌.ولی پیشونیم الان گذاشتم بنظرت سبزس؟

پیشونیت گندمیه.اما پوست صورتت که توعکس روشن افتاده. حالاهررنگی که باشه.اصل اینه خودتو دوست داشته باشی عزیزم

سبزه به این قشنگیاصلا زیبایی به رنگ پوست نیست کهشما گندمی هستی سبزه نیستی

چقد حرف شما ارامش بخش بود😭😭یه مدته هی افتادم توی پوستم میرم تو ایینه میگم رنگ پوستم تیرس هی خودمو مقایسه میکنم اصلا اعتمادبه

سبزه روشنی

خیلی رنگ‌ با کلاسیه

لطفا سوال پزشکی نپرسید و در اینگونه موارد من رو تگ نکنید🩷  تشخیص و درمان و راهنمایی نیاز به شرح حال درست و معاینه خوب داره که اینجا امکانش نیست. اگر خودم تاپیکی ببینم که بتونم کمک کنم حتما کامنت میذارم.ولی اینجا فضای تفریح منه پس ممنون میشم به این فضا احترام بذارید.🙏

سبزه به این قشنگیاصلا زیبایی به رنگ پوست نیست کهشما گندمی هستی سبزه نیستی

اعتماد به نفس ندارم.  البته یکی از دلیلش این بود  پسری که دوستش داشتم ولم کرد. بعد اون مدت حس میکنم سفیدا خوشگلن من زشتم خیلی گریه میکنم🥲