2777
2789

سوال اول :میگم چرا وقتی به پسرتون و داداشتون  عین کنه چسبیدین و بهش از نظر مالی و روانی و عاطفی وابسته هستین و اجازه ابخوردنش رو هم شما میدین یا برعکس هنوز پسرتون و داداشتون به استقلال مالی عاطفی و روانی نرسیده به بلوغ عقلی نرسیده میرین براش خاستگاری؟؟؟؟؟؟ واقعاً برام سوال هست ؟؟؟کم ندیدم از این مدل مرد ها خوب وقتی آنقدر بهش وابسته هستین یا وابسته هست نرید خاستگاری برایش ترو خدا چرا دختر مردم رو بدبخت میکنید 

سوال دوم : چرا سرتون نمیتونه تو زندگی خودتون باشه اگر پسرتون یا داداشتون  آنقدر عقل نداره که یه زندگی رو اداره کنه چرا براش زن گرفتین اگر داره که چرا در مورد همچین خودش و زنش و بچه اش اظهار نظر می‌کنید  فکر هم می‌کنید که کارتون خیلی درست و خوبه  به نفع داداشتون دارید کار می‌کنید و زرنگی و سیاست یادش دادین و چقدر داداشتون بهتون مدیون هست و زنش یه افریته هست که میخواد بد بختش بکنه و شما وکیل مدافع داداش و پسرتون هستید

دوستان فدای دل مهربونتون روزی رو میگذرونم که امیدوارم برا هیچ کدوم پیش نیاد دوس داشتین برام یه حمد بخونید یا صلوات بفرستید 😔🙏🏼  آدم هزار سال با یه جمله پیر میشه        روحم زخمیه حالم بده چیزی گفتم حلام کنید روزای سختی رو میگذرونم 😢😔

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بابا خود من با پسری دوستم که تا یک سال پیش خانوادش چه کادر و چه خواهرش محل نمیذاشتن بهش حتی جلو من و مامانم کفتن مجتبی نمیمیره که بالاخره میاد خونه با خواهرش دعواش شده بود 

بعد الان جفتشون عین کنه چسبیدم به پسره که پسره محل من نده و از اونا پر محبت باشه اصلا یه وضعی خندم میکیره 

وای دقیقا درست گفتی

والا به خدا من عقلم قد نمیده مامان من هم خواهر شوهر هست بعضی وقتا میگه وای داداشم پیرشدن سه شیفت می‌ره سر کار زنش همش خراب می‌کنه سریع من میگم زندگی خودشه خودش انتخاب کرده دلش میخواد سه شیفت کار کنه به منو تو هم ربطی ندارد مامان جان ولی بعضی ها ......

دوستان فدای دل مهربونتون روزی رو میگذرونم که امیدوارم برا هیچ کدوم پیش نیاد دوس داشتین برام یه حمد بخونید یا صلوات بفرستید 😔🙏🏼  آدم هزار سال با یه جمله پیر میشه        روحم زخمیه حالم بده چیزی گفتم حلام کنید روزای سختی رو میگذرونم 😢😔

من هیچوقت همچین خواهر شوهر یا مادر شوهری نمیشم

اما وقتی یه دختری انقدر به بلوغ نرسیده که قبل ازدواج  خواستگارش رو کامل بشناسه ببینه وابسته خانوادش هست یا نه؟ ببینه از نظر مالی مستقل هست یا نه؟؟ وقتی از این موضوع اطمینان نداره چطور ازدواج میکنه؟؟ 

خب من خودم خواهرشوهرم ولی ولله اگه خونه ام نیومدن یه بارهم به برادرم گیله نکردم یعنی ادم سختگیری نیستم

ولی زنداداشم خیلی بهم بد کرد بعد فوت مادرم همش زنگ شوهرم می زد خاله زنکی می کرد..

و خودشون عروس بدیختشون پیش مادرش زندگی می کنه سر مراسم مادرم همش زنداداشش غذا درست می کرد من هم فقط از اون تشکر کردم و مادرمحترمش

اونجا که مولانا میگه:  هرکس بد ما به خلق گوید ما چهره ز غم نمی خراشیم، ما خوبی او به خلق گوییم؛  تا هر دو‌ دروغ گفته باشیم

خواهرشوهرم ولی به والله که هیچ کدوم اینا نیستم ازاون خوباشم.

نمیدونم خانما چرااینقدر برای برادر آدم بده میکنن خودشون رو؟!!!منم برادر دارم عاااشقشونم ولی هیچ موقع درک نکردم چرا بعضی خاننا بادخالت و دلسوزیهای بیجا همیشه خودشون ادم بده میکنن والله اگه برادر اینقدر خودش رو بخاطر خواهر آدم بده کنه پیش داماد!!عجیبه واقعا

بنده از شما سوال میپرسم آیا خودتون خواهرشوهر و مادر شوهر نیستید؟ سوال دوم آیا مادرتون مادر شوهر نیست ...

سلام چرا اتفاقا مامانم خواهر شوهر هست بعضی موقع ها هم دلسوزی می‌کنه برا داداش هاش اما نه خودش نه من اجازه دخالت  و اظهار نظر به خودمون نمیدیم. حتی مامانم کوچکترین توقعی از داداشاش داشته باشه. من سریع بهش یادآوری می‌کنم که زن و بچه داره  اولویتش باید زن و بچه‌اش باشن و تقریباً هیچ موقع مامانم نه تو زندگیشون دخالت کرده و نه توقعی ازشون داشت گذاشته زندگیشون رو بکنن زن داییامم همشون دوستمون دارن از شوهراشون راضین و خدا را شکر هیچ موقع جر و بحث و مشکلی نداشتن حتی اگر مشکلی هم داشتند ما دخالت نکردیم و حتی اطلاع هم نداشتیم

من خودم عروسم ..زنداداشش وظیفه اش نبود کارهای مارو بکنه وظیفه خودش بود و تازه بماند که زنداداشش تو خونه مادرشوهر هم زندگی می کنه بنده خدا 

برعکس خودش کلا یه منطقه دیگه زندگی میکنه که اگه پیش مادرم بودن مادرم فوت نمی کرد چون خودم هم راه دور شهر دیگه ازدواج کردم و سختم بود سر بزنم

اونجا که مولانا میگه:  هرکس بد ما به خلق گوید ما چهره ز غم نمی خراشیم، ما خوبی او به خلق گوییم؛  تا هر دو‌ دروغ گفته باشیم