2777
2789
نامزد محرميتي برا انجام اينكارا ندارهطبق عرفولي اينجا ب عقد ميگن نامزديبعضيام توي نامزدي صيغه محرميت ...

اها پس اینطور و دوره نامزدی بعد از عقد واسه شناخت بیشتره؟

پس فهمیدم چطوری شد

خیلی ممنون از توضیحت

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اها پس اینطور و دوره نامزدی بعد از عقد واسه شناخت بیشتره؟پس فهمیدم چطوری شدخیلی ممنون از توضیحت

نه دوره نامزدي بعد از عقد نيست قبلش هست

ما توي قانون و عرف يك دوره اي از اشنايي دختر و پسر به نام نامزدي داريم

نامزدي يعني پسر قبلا اومده خاستگاري باهم اشنا شدن و شرايط همو پذيرفتن و موافق هستن ك عقد كنند منتهي هيچ ارتباط اونجوري بين شون نيست هيچ حق و حقوق خاصي هم نسبت بهم ندارن بعضيا حتي يك مراسم هم ميگيرن تو شهر ما اينطوريه دختر مراسم نامزدي ميگيره و داماد رو معرفي ميكنن ب خانوادشون ك اگر كسي اينا رو جايي باهم ديد بدونن نامزد هست ب اصطلاح شيريني خورده هم ميگن 

حالا ما نشون هم ميبريم يك تيكه طلا..

خلاااصه توي اين مدت اينا باهم بيشتر اشنا ميشن ب خونه هم رفت امد دارن بيرون ميرن ولي از نظر خانواده كار اونجوري باهم ندارن😄 تا اينكه اگر اوكي بودن عقد ميكنن عقد محضري رسمي  بعدش ديگه محرم و زن و شوهر هستن

منتهي ي جاهايي از ايران ب اشتباه ب فاصلع بين عقد تا مراسم عروسي و رفتن ب خونه مشترك ميگن نامزدي در حالي ك از لحاظ عرفي و قانوني غلطه چون نامزدي تعريفش مشخصه توي قانون فاصله بين رضايت اوليه دختر و خانواده براي اشنايي بيشتر تا قبل از عقد رو ميگن نامزدي

توي مدت نامزدي مهر و محبت هم بيشتر ب وجود مياد و اوناي ك امادگي رابطه اونجوري ندارن كم كم اماده ميشن و اگر هم توي اين رفت و امدها متوجه شدن باهم تفاهم ندارن بدون هيچ تشريفات قانوني خيلي راحت ميگن نامزدي رو بهم ميزنيم.

و  فاضله بين عقد تا مراسم عروسي و رفتن ب خونه مشترك ديگه اسمش زن و شوهري هست هر ميزان رابطه هم قانوني عرفي ميتونه باشه ولي اگه همديگه رو نخان ك ديگه بايد مث كسي ك سالها توي خونه زندگي كردن برن دادگاه و طلاق بگيرن! 

بله خودمم عكس پروفايلم حذف كردم تا خود سايت برام عكس بذاره

نه دوره نامزدي بعد از عقد نيست قبلش هستما توي قانون و عرف يك دوره اي از اشنايي دختر و پسر به نام نام ...

عزیزم بهتره بگی رسم شده نه اینکه بگی تو قانون داریم.  اگه اینطوری باشه هر کسی را جایی گرفتن میگن نامزدیم بدون سند و مدرک... 

خواستگارا و..

خدا کریمه اتفاقا الان مطلقه ها بیشتر خواستگار دارن اطراف من اینطوره

فعلا طلاقتا بگیر زمانبر هست

”با کسی باشید که کِیف کنه از داشتنتون“ همین!

عزیزم بهتره بگی رسم شده نه اینکه بگی تو قانون داریم. اگه اینطوری باشه هر کسی را جایی گرفتن میگن نام ...

توي قانون نامزدي تعريف شده هست سرچ كن

توي قانون نامزدي تعريف شده هست سرچ كن

بله تعریف شده است ولی همون دوست پسر و دوست دختری هست مگر اینکه خانواده ها کاملا کنترل کنن که اونم نمیشه خیلی کم اتفاق می افته.  الان دوست دختر و پسر رابطه دارن چه برسه به نامزد و... 

نه دوره نامزدي بعد از عقد نيست قبلش هستما توي قانون و عرف يك دوره اي از اشنايي دختر و پسر به نام نام ...

چه جالب و عالی کاملا متوجه شدم و فهمیدم چی به چیه چون قبلش این چیزا رو خیلی نمیدونستم یجورایی بیشتر فکر میکردم نامزدی رفتن یه امضایی زدن و اینا

که خب شما زحمت کشیدید و توضیح دادید

من بابت وقتی که برام گذاشتید و زحمتی که کشدید بی نهایت ممنونم این لطف شما رو میرسونه که من رو اگاه کردید🤍🤍🤍

چه جالب و عالی کاملا متوجه شدم و فهمیدم چی به چیه چون قبلش این چیزا رو خیلی نمیدونستم یجورایی بیشتر ...

عزيزم چ مهربون و باشخصيتي  ❤️ درود بر تو 

منم میخوام تو عقد جدا بشم و دختر نیستم عواقبش چیه بچه‌ها

جدا شو مثل من خر نشو 

تو عقد همه میگن عقد بود مردم نمیان ببینن زن هستی یا دختر

اما بعد عروسی همه زن میدوننت

و دیگه سنگینی ها بیشتره برات.

کاش دوره عقد بودم کااااش