2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ایشَهچطوری اعتماد میکننمن تا عقد کنمم خودمو نمیتونم وا بدم👺

تا وقتی که عقدکردی وزیره یه سقف رفتی بایداعتمادکنی چون بعدعقدهم خطرهنوزهست بایدتانرفتی زیریه سقف اعتمادنکنی ممکنه پسره همینو بهونه کنه واست عروسی نگیره وازاین حرفا

تا وقتی که عقدکردی وزیره یه سقف رفتی بایداعتمادکنی چون بعدعقدهم خطرهنوزهست بایدتانرفتی زیریه سقف اعت ...

منم منظورم همین حتی اگه عقد هم کنم اجازه نمیدم کار خاصی بکنه

چون ادما رو بازم نمیشه ذات و هدفشونو‌خوند

هعی خدا🗿

یه سوال نامزد محرم محسوبه؟اخه اینجا همه میگن نامزدامون سر تاپامونو میمالن😐😂من تخم نمیکنم نامحرم‌به ...

خب طرف ما بعد عقد میگیم نامزد کرده این یعنی هرجاشو بماله یا ...  آزاده😂 ولی خیلی جاها قبل عقد را میگن نامزدی حالا نمیدونم صیغه یا چیزی میخونن یا نه

یه سوال نامزد محرم محسوبه؟اخه اینجا همه میگن نامزدامون سر تاپامونو میمالن😐😂من تخم نمیکنم نامحرم‌به ...

نامزد محرميتي برا انجام اينكارا نداره

طبق عرف

ولي اينجا ب عقد ميگن نامزدي

بعضيام توي نامزدي صيغه محرميت ميخونن

اما نامزدي ك از قديم بوده نه صيغه محرميت توش بوده و نه دست زدن و اينا در حد بيرون رفتن و اشنايي بيشتر توي خانواده ها بوده

بله خودمم عكس پروفايلم حذف كردم تا خود سايت برام عكس بذاره

حتی اگه باهاش چندین سال دوست بودید یا خیلی عاشقش بودید

تو دوره نامزدی وقتی دیدید پدرش با مادرش بد رفتار میکنه یا تعصبات الکی از خودشون نشون میدن فرااااررر کنید

#تجربه

ساکنان دریا پس از مدتی دیگر صدای امواج را نمی شنوند و اما چه تلخ است روایت غم بار عادت:/🙂