2777
2789
عنوان

اینم نهار ساده وخیلیییی خوشمزه😍

2830 بازدید | 34 پست

سیب زمینی نگینی درشت خرد کردم  پیازم ریز ریز فلفل دلمه هم ریز ریز یکم تفت دادم پیاز فلفل دلمه رو بعد چند دقیقه هم سیب زمینی تفت دادم بعد ادویه جات ونمک دریایی زدم  گوجه هم پوست کردم کوچیک کوچیک خرد کردم  وقتی یکم سیب زمینی باپیازودلمه وادویه جات   سرخ شدن ومزه دارشدن   یک قاشق رب گوجه  اضاف کردم دراخرم  گوجه ریختم ودو عددعصاره مرغ که معجزه میکنه تو غذا سرشوگذاشتم بعد 30 دقیقه نتیجه کارشد این العان عکس میزارم

https://daigo.ir/secret/41700181532

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم دوتای غذای ساده که خیلیییی دوست دارم

هر دوبا لوبیا سبزه 

لوبیا سبز رو ریز خرد میکنی آبپز که میشه با روغن تفتش میدی با روغن زرد و تخم مرغ عسلی میپزی خوشمزه میشه

یکی هم لوبیا ها رو یکم بزرگتر خرد میکنی آبپز

بعد سیب زمینی نگینی سرخ میکنی یه کوچولو گوجه میزنی مخلوط میکنی و در تابه رو میزاری مواد به خورد هم بره خیلی خوشمزه میشه

نمک هم که آخر سر اضافه میکنی

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم
باسبزی لیمو دوغ وپیاز واقعا چسبید😍😍

گوشت بشه به تنت

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم