2777
2789
عنوان

اینم نهار ساده وخیلیییی خوشمزه😍

| مشاهده متن کامل بحث + 2831 بازدید | 34 پست

😂😂😂😂😂😂😂

...🤡🎀                                                                               اَللَّـهُ لَا إِلَـٰهَ إِلَّا هُوَ الْحَيُّ الْقَيُّومُ ۚ لَا تَأْخُذُهُ سِنَةٌ وَلَا نَوْمٌ ۚ لَّهُ مَا فِي السَّمَاوَاتِ وَمَا فِي الْأَرْ‌ضِ ۗ مَن ذَا الَّذِي يَشْفَعُ عِندَهُ إِلَّا بِإِذْنِهِ ۚ يَعْلَمُ مَا بَيْنَ أَيْدِيهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ ۖ وَلَا يُحِيطُونَ بِشَيْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلَّا بِمَا شَاءَ ۚ وَسِعَ كُرْ‌سِيُّهُ السَّمَاوَاتِ وَالْأَرْ‌ضَ ۖ وَلَا يَئُودُهُ حِفْظُهُمَا ۚ وَهُوَ الْعَلِيُّ الْعَظِيمُ🦋

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نهههههه خودم تقریبا چاقم خدانکنه فقط خون بشه به تنم😅😅

غذا با عشق پخته بشه با لذت خورده بشه گوشت و خون میشه و حال خوش به آدم دست میده حالا ما تخفیف میدیم برای شما فقط خون حساب میکنیم 😂😂

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم
همیشه که غذانباید گوشتی باشه بعضی غذاها در عین سادگی محشرن

اصلا تابستون غذای ساده باید خورده بشه

مثل خربزه و پنیر و نون

مثل سبزی خوردن 

و یا همین غذایی که خودتون پختین

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم
غذا با عشق پخته بشه با لذت خورده بشه گوشت و خون میشه و حال خوش به آدم دست میده حالا ما تخفیف میدیم ب ...

خخخخ ممنون عزیزم 😍

بایدم باعشق درست کنم چون خانواده پرجمعیتیم باید خوشمزه بشه که همه بپسندن

https://daigo.ir/secret/41700181532

اصلا تابستون غذای ساده باید خورده بشهمثل خربزه و پنیر و نونمثل سبزی خوردن و یا همین غذایی که خودتون ...

بچهام  یکم بد غذاهستن اخه  نمیخورن نون پنیرخربزه یا نون پنیرانگور یاهندونه باپنیر وگرنه من عاشق اینجورغذاهام برلم شام تقریبامیخورن اونم باغرغر

خیلی ام عالی اما میوه همراه غذا نفخ و مشکل معده میاره بهتره پرهیز بشه

میدونم اماما خوزستانیا یا انگور یاخربزه یاهندونه یا رتپ یاخرما همیشه سرسفرمون هست عادت داریم

بچهام یکم بد غذاهستن اخه نمیخورن نون پنیرخربزه یا نون پنیرانگور یاهندونه باپنیر وگرنه من عاشق اینج ...

بچه های منم با تشویق میخورن

این غذاها خیلی خوبت 

همیشه که نمیشه برنج و گوشت خورد

این طیف غذا ها خیلی کمرنگ شده متاسفانه اصلا فرصت تنفس و استراحت به معده نمیدن

بچه های منم با تشویق میخورناین غذاها خیلی خوبت همیشه که نمیشه برنج و گوشت خورداین طیف غذا ها خیلی کم ...

بله دقیقا موافقم

من خودم زمانی که دختربودم شام مامان خدابیامرزم نون ماست باخیار رنده وپیاز رنده  تو ماست شیررررین محلی بهمون میداد کیف میکردیم 

یا نون هندونه با پنیر یا انگور باپنیربخداااااعالی بووووود

بچهای العان خیلی دنگ وفنگ دارن

بله دقیقا موافقممن خودم زمانی که دختربودم شام مامان خدابیامرزم نون ماست باخیار رنده وپیاز رنده تو م ...

خدا رحمتشون کنه

متاسفانه مزاج ها رو تغییر دادن روغن زرد بجاش نباتی اومد 

منم یادم نمیاد تو بچگی گوشت مرغ خورده باشم یاخروس بوده یا گوسفند

مامانم ادویه خاصی تو غذا نمیریخت ولی غذاها طعم بهشت میداد 

الان غذا ها اکثرا تراریخته شده 

باید خود مادرها دست بکار بشن و تغذیه درست رو بیارن سر سفره ها

خدا رحمتشون کنهمتاسفانه مزاج ها رو تغییر دادن روغن زرد بجاش نباتی اومد منم یادم نمیاد تو بچگی گوشت م ...

تابستون غذای گوشتی نمیخوردیم بقول شما ماست محلی با خیار و سیر و نعنا

خربزه و پنیر و نون

ایشالله همیشههههه به شادی وخنده

مرررسی گلم

...🤡🎀                                                                               اَللَّـهُ لَا إِلَـٰهَ إِلَّا هُوَ الْحَيُّ الْقَيُّومُ ۚ لَا تَأْخُذُهُ سِنَةٌ وَلَا نَوْمٌ ۚ لَّهُ مَا فِي السَّمَاوَاتِ وَمَا فِي الْأَرْ‌ضِ ۗ مَن ذَا الَّذِي يَشْفَعُ عِندَهُ إِلَّا بِإِذْنِهِ ۚ يَعْلَمُ مَا بَيْنَ أَيْدِيهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ ۖ وَلَا يُحِيطُونَ بِشَيْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلَّا بِمَا شَاءَ ۚ وَسِعَ كُرْ‌سِيُّهُ السَّمَاوَاتِ وَالْأَرْ‌ضَ ۖ وَلَا يَئُودُهُ حِفْظُهُمَا ۚ وَهُوَ الْعَلِيُّ الْعَظِيمُ🦋