2777
2789
سیب و به و گلابیخرما هم استخوان هارو محکم میکنه و میگن بجه صبور میشه

من سر اولی هم سیب زیاد خوردم البته به خودمون رفته خوشگله سر اینم سیب زیاد میخورم 

✌خُوبِتُ میگَن بَدِتُ میخوان تَوَلُدِت نَ وَلی خَتمِتُ میان

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من سیب زیاد شنیدم و حاصل نتیجشم دیدم😁

ای جانم😍

‏هیچ علاقه‌ای به آدم خوب بودن ندارم ، ناراحتم کنی ناراحتت میکنم.                                                               «عضو رسمی بتمن های سایت»💖🎀               https://daigo.ir/secret/21646061130🦄                                🙃 لینک چت🙃

به و گلابی

به من تا حالا همینطوری نخوردم چه مزه ای میده همونطوری باید خورد اخه از به زیاد خوشم نمیاد 

✌خُوبِتُ میگَن بَدِتُ میخوان تَوَلُدِت نَ وَلی خَتمِتُ میان
به من تا حالا همینطوری نخوردم چه مزه ای میده همونطوری باید خورد اخه از به زیاد خوشم نمیاد

طعم بدی نداره 

اگر نمیتونی خودشو بخوری مربا شو بخور

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
من مامانم سر خواهرم سیب زیاد میخوردسوره یوسف رو هم زیاد میخوند

یاد یوسف پیامبر افتادم😁

‏هیچ علاقه‌ای به آدم خوب بودن ندارم ، ناراحتم کنی ناراحتت میکنم.                                                               «عضو رسمی بتمن های سایت»💖🎀               https://daigo.ir/secret/21646061130🦄                                🙃 لینک چت🙃

سیب برای زیبایی 

به برای زیبایی و تقویت قلب

گلابی برای زیبایی

انار برای سفیدی پوست

آلو و هر آنچه که کبد رو پاکسازی کنه برای شفافیت پوست

خربزه برای زیبایی و اخلاق

خرما برای صبر

و خدایی که به شدت کافیست🧡💛💚

نمیدونم ولی کاش اینا که میگن فقط ژن یه کم اطلاعاتشون رو به روز کنن. به خدا هرچی تو اینترنت میبینید وحی منزل نیست و یافته‌های علمی آپدیت میشن. البته حتی تحقیقات قدیمی هم نشون میداد مثلا خاورمیانه‌ای‌هایی که تو اسکاندیناوی متولد میشن نسبت به خواهر و برادر بزرگترشون که متولد خاورمیانه هستن؛ بیشتر به مردم اسکاندیناوی شبیهن

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.