2777
2789

ژنتیک تاثیر داره ولی اینکه همه نوشتن ژنتیک ژنتیک کاملا اشتباهه !‌ شده مادرهایی که به شدت زیبا و خوش اندام و از نظر ژنتیکی عالی هستن ولی موقه بارداری تغذیه مناسب نداشتن بچه هاشون زیاد خوشگل و جالب نشدن 

ولی برعکس مادرانی بودن که بچه هاشون برعکس خودشون خیلی خیلی خوشگل شدن

تغذیه خیلی خیلی مهمه حتی از ژنتیک مهم تره!

میوه های فصل بهتره شما مثلا وسط زمستون هندونه بخوری خب هرچقدرم هندونه فایده داشته باشه چون مناسب اون فصل نیست بده 

برای پاییز انار کیوی سیب نارنگی خرمالو

برای زمستان پرتقال سیب لیموشیرین 

میوه هر فصل مال خودشو بخور ولی میوه یکم زیاد بخور چون هم ویتامین داره هم مواد معدنی و ...

اینا بچه رو خوشگل میکنن 

و اینکه پروتئین هم بخور 

when you feel you re alone cut off from this cruel world Your instincts telling you to run 🔮🪄 programmer

مامان من سر من شلغم فقط می‌خورده 😁😁

چون خیلی دوست داشته اون موقع 

نمی‌دونم اثر اونه یا نه 

ولی استخونام سفت شده 😁😁

من بهارم و دوست دار گرافیک 🌱                                            الله ، زیباترین نام جهان هست ...🌷 برای ظهور امام عصرمون یه صلوات می‌فرستی ؟ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میوه هارو که دوستان گفتن

من زیتون هم شنیدم باعث سفیدی و شفافیت پوست بچه میشه

یه بار یه کسی میگفت از هرنوع میوه ای حالا سیب انار گلابی

خوشگلاشو بخورین

مثلا سیب قرمز و درشت و خوشگل..یا هلوی خوشگل نمیدونم واقعا درست میگفت یانه