2777
2789

من نامزدم خیلی وقته خونمون نیامده چون قهره با خانواده ام و خواستگاری تعدادشون کم بود حتی برادرهاش نیومده بودن و محرمیت خوندیم.....حالا چند روزه می گن می خوان بله برون بگیرن همه بیان....خیلی خونمون هم نظافت نیاز داره هم وسایل یعنی حداقل ۴۰۰ ۳۰۰م وسایل نیاز داریم....خانواده ام‌اصلا به فکر نیستن....نامزدم هم می دونم‌معذبه پیش برادرهاش زن داداش هاش و...

300 . 400 میلیون تومن منظورت بود؟! 

این همه خرج کنی وسایل بخری که نامزدت بیاد ببینه؟! 

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

300 . 400 میلیون تومن منظورت بود؟! این همه خرج کنی وسایل بخری که نامزدت بیاد ببینه؟!

مبل ها افتضاح....تلویزیون و میزش داغون.....فرش های روی هم افتاده....لوستر نیست تابلو نیست

اها حتی ظرف هامون هم خیلی خیلی قدیمیه برای جهیزیه مادرمه

اگه تعداد زیاده همین رو بهونه کن و مبل ها و میز و همه چیزو بردار که سالن خلوت شه اگه هم میتونی خانواده راضی کن که لوستر بخرن

تابلو هم مهم نیس، من که تازه عروسم تابلو ندارم و دیوارام کاملا خلوته 

قهرررر از الان قهررر؟؟

...🤡🎀                                                                               اَللَّـهُ لَا إِلَـٰهَ إِلَّا هُوَ الْحَيُّ الْقَيُّومُ ۚ لَا تَأْخُذُهُ سِنَةٌ وَلَا نَوْمٌ ۚ لَّهُ مَا فِي السَّمَاوَاتِ وَمَا فِي الْأَرْ‌ضِ ۗ مَن ذَا الَّذِي يَشْفَعُ عِندَهُ إِلَّا بِإِذْنِهِ ۚ يَعْلَمُ مَا بَيْنَ أَيْدِيهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ ۖ وَلَا يُحِيطُونَ بِشَيْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلَّا بِمَا شَاءَ ۚ وَسِعَ كُرْ‌سِيُّهُ السَّمَاوَاتِ وَالْأَرْ‌ضَ ۖ وَلَا يَئُودُهُ حِفْظُهُمَا ۚ وَهُوَ الْعَلِيُّ الْعَظِيمُ🦋

والا نظافت قبول دارم ولی اینکه ۵۰۰ ، ۶۰۰ میلیون خرج کنی که به چشم طرف بیای جدید بود دیگه

نه به خاطر به چشم اومدن نیست....ما با کسی رفت و امد نداشتیم الان ظرف هامون برای جهیزیه مادرمه

اگه تعداد زیاده همین رو بهونه کن و مبل ها و میز و همه چیزو بردار که سالن خلوت شه اگه هم میتونی خانوا ...

ظرف هم نداریم خاک بر سرم‌کنن من شوهر کردنم‌چی بود....اره زیاده باید خالی کنم‌خونه رو

ظرف هم نداریم خاک بر سرم‌کنن من شوهر کردنم‌چی بود....اره زیاده باید خالی کنم‌خونه رو

اگه زیادن یه بار مصرف بگیر بعدشم مهم نیس مال مامانته همه میفهمن اون موقع این ظرفا مد بوده 

مگه شوهرت همسطح شما نیس؟