2777
2789

موافقم

ولی دقیق ترش اینه هر چی سلیطه تر باشی ، عزیزتری

در عوض هر چی خوب تر و مهربون تر باشی ، توسری خور تری

از بعضی کاربرا يه اسكرين شاتايی تو گوشیمه كه فقط دوس دارم باهاتون به مشكل بخورم!  😂🤌🏻                                    

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله 

من تو خونه عین کارگر کار میکنم ولی هیچکس ازم راضی نیست

تو دانشگاه هم هوای دوستم رو خیلی داشتم آخر سر طلبکارم شد

فهمیدم به هیچکس ذره ای خوبی نباید بکنی 

همیشه آخرش قشنگه ..پس اگر قشنگ نبود بدون آخرش نیست !!

دقت کردین دخترای مغرور خودخواه خورده شیشه دار طرفدار بیشتری دارن و مورد احترام ترن چ برا دوستپسر چ برا دوستدختر ! 

خودم وقتایی ک یکم جدیم یا خودخواهم یا حد مرز محکم میزارم طرف مقابلم چ پسر چ دختر باهام خوش رفتار ترن 

انگار مردم رو هرچقد بیشتر اذیت کنی بیشتر در تلاشن تو راضی باشی و رضایتت جلب کنن این نتیجه تجربه سی سال زندگی من 

شایدم غلطه ! نظر شما چیه ؟ 

وااای دقیقااا همیین جیگرموو میسوزونه حتی تو فامیل اونیکه قهوه ایشون کرده و نابودشون کرده و …عزیزترن تو‌این دوره‌نباید خوب بود‌خوبم‌هستی باید برای دل‌خودت باشی نه جبران بقیه وگرنه سکته میکنی 

موافقمولی دقیق ترش اینه هر چی سلیطه تر باشی ، عزیزتریدر عوض هر چی خوب تر و مهربون تر باشی ، توسری خو ...

افرین دقیقا من از سادگیم خوردم هنوز که هنوز حالم بد میشه ولی الان دیگه اگر کاری کنم یا بخاطر خداس و برای بقیه هم دوس داشتم انجام میدم هنوزم دلشو ندارم هیچ کاری نکنم مثل خودشون