2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زیاد دیدم

پوست سفید

لپا صورتی

لبا صورتی

چشم و ابرو مشکی با مژه های پر

صورت پر

موقع حرف زدن یه ناز و عشوه خاصی داشت

حتی پلک زدنشم ناز بود

چو خدا بود پناهت ؛ چه خطر بود ز راهت؟                          به فلک رسد کلاهت ؛ که سر همه سرانی✨️

سفید بود صورتش قلبی شکل یعنی گونه پر چونه نسبتا معتادل پیشونی ن کوتاه ن بلند چشماش ی حالت ناز ن زیاد درشت ن کوچیک متناسب با صورتش سفیدی چشم روشن بود ی حلقه درشت مشکی دور عنبیه چشماش بود لباشم پر لب پایینش بیشتر دهنش کوچولو دماغ پل بینی نازک وی کوچولو عقب تر چشماش نوک دماغ کوچولو گرد بچگونه سوراخادماغ جمع وجور کوچولو ابروها پر وناز ن کلفت ن نازک 

خوشبحالش این رسما عروسک بود از چ نژادی بوده؟

هم عرب دیدم هم ایرانی 

زیاد ددم اینجور چهره ها

یعنی جوری زیباست که از بس همه بهش زل زده بودن معذب شده بود

چو خدا بود پناهت ؛ چه خطر بود ز راهت؟                          به فلک رسد کلاهت ؛ که سر همه سرانی✨️

توصیف میکنم 

از ۱۰۰ بگین که بهش چند میدید ؟

قد ۱۷۴

وزن ۶۶

بدن ساز و خوش هیکل

پوست روشن

موهای خیییلی صاف و خرمایی تا کمر

صورت استخوانی 

بینی عملی که طبیعی عمل شده

و چشمای قهوه ای تیره

لب های قلوه ای

هم عرب دیدم هم ایرانی زیاد ددم اینجور چهره هایعنی جوری زیباست که از بس همه بهش زل زده بودن معذب شده ...

هعیی رازش چیه چیزی هم میزنه ب صورتش یان چون خودم یکیو میشناسم صورتش زردوتیره میزد لباش سیاه بنفش کاملا سفید صورتی شد حتی لباش