2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اکثر کسایی که پزشکی میارن پشت مونده بودنتو الان خیلی سال مهمیه براتگوشیت رو بذار کنار این آدما رو هم ...

اره میدونم این خودش چون پشت نمونده سال اول رفته یعنی خانوادش نزاشتن عقده شده شاید دست خودشم نباشه ها ولی اینجوری شده 

تعجب می‌کنم از این حجم فضولی والا من خواهر کوچکم درس میخوند اصلا کاری نداشتم چی میخونه  واسه چه رشته ای فقط تشویق میکردیم که بره جلو

خودمو که نگن هیچکس کار نداشت چیکار میکنم انگار تو اتاق درگیر اوهام خودم بودم اونام درگیر خودشون🤣

شخصی به دیدن عالمی رفت وپرسید رازجوانی ات چیست عالم پاسخ داد با ابله بحث نکردم .شخص پرسید مگر میشود...؟!عالم گفت راست میگویی نمیشود!!!😆😆😆 اگه جواب پستای ابلهانه و توهین امیز رو ندادم بدون اونا راست میگن😉اینم آخر امضام مجبور شدم اضافه کنم درخواست دوستی ندید مخصوصا مرد جماعت که فحش نثارش میکنم😬😬😬
اره میدونم این خودش چون پشت نمونده سال اول رفته یعنی خانوادش نزاشتن عقده شده شاید دست خودشم نباشه ها ...

بهتدین کار اینه که برات مهم نباشه و اهمیت ندی

تمرکزت رو بذار رو هدفت امیدوارم موفق شی خوشگله

.She's somebody , not some body.  

اره میدونم خیلی خوشحاله که قراره من پشت بمونم

خب همین رفت وامدهای زیادش و وراجی های بیشمار باعث میشه الان که باید سرت تو کتاب باشه تمرکزتو از دست بدی و بیای نی نی سایت

پس تا اینجا موفق بوده

شخصی به دیدن عالمی رفت وپرسید رازجوانی ات چیست عالم پاسخ داد با ابله بحث نکردم .شخص پرسید مگر میشود...؟!عالم گفت راست میگویی نمیشود!!!😆😆😆 اگه جواب پستای ابلهانه و توهین امیز رو ندادم بدون اونا راست میگن😉اینم آخر امضام مجبور شدم اضافه کنم درخواست دوستی ندید مخصوصا مرد جماعت که فحش نثارش میکنم😬😬😬
چه بدونم میشینه زیر گوش مامانم پرش میکنه مامانمم منو بااین و اون مقایسه میکنه 🤦‍♂️

یه گوشتو در کن یه گوشتو دروازه به هدفت فکر کن که مهمتر از این خاله زنک بازیاست

آنه تکرار غریبانه ی روزهایت در نی نی سایت چگونه گذشت وقتیکه سوی چشمانت در پشت صفحه ی گوشی به فنا رفت🫤
اینبار که خواست مزاحمت بشه با حرفهاش بهش بگو لطفا یه سوژه ی جدید پیدا کن دست از سر ماجرای کنکور من ب ...

همه حرفاتونو بهش زدم الا اون اخری که اونو بزنم مامانم بهش بر میخوره

چجوری جمعش کنم خیلی رو داره

یبار برای همیشه یه چیزی رو بهونه کن باهاش دعوا راه بنداز خودش قهر میکنه نمیاد دور و برت 

بعد رو درست تمرکز کن انشاا...هر وقت قبول شدی برو الکی باهاش آشتی کن کلی پزشو بده تا بسوزه😎😎