2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

امان از این پدر و مادراامیدوارم بهترین نتیجه رو بگیری و چشم بدخواهت در بیاد🫂🤞🏻

اره هیچیش برام سنگین نیست که میاد مامانمو پر میکنه میندازه رو سر من حتی مامانم تازگیا پیگیر دوستام شده که چی قبول شدن چی نه که بزنه تو سر من 

مرسی عزیزم انشالله

باشه شب اینکارو میکنمم

بیا لایک کن بگو چیکار کردی آفرین دختر بهت افتخار میکنم 

خوشحالم کردی تو این دوره زمونه بجای ولگردی و علافی با پسرها داری تلاش میکنی درستو بخونی آینده این مملکت با تویه عزیزم بزار دشمانت بسوزن

شخصی به دیدن عالمی رفت وپرسید رازجوانی ات چیست عالم پاسخ داد با ابله بحث نکردم .شخص پرسید مگر میشود...؟!عالم گفت راست میگویی نمیشود!!!😆😆😆 اگه جواب پستای ابلهانه و توهین امیز رو ندادم بدون اونا راست میگن😉اینم آخر امضام مجبور شدم اضافه کنم درخواست دوستی ندید مخصوصا مرد جماعت که فحش نثارش میکنم😬😬😬
اره هیچیش برام سنگین نیست که میاد مامانمو پر میکنه میندازه رو سر من حتی مامانم تازگیا پیگیر دوستام ش ...

راستی اینم بگم پسر دایی من الان پزشکی میخونه یبار مامانم گفت موقع کنکورش خالم رفته اونجا تولد اومده از اناق بیرون داد و هوار که چرا سر و صدا میکنید اونم دمشو گذاشته کولش دیگه کمتر آفتابی شده خالمم یکی پررو مثل فامیل تو 

شخصی به دیدن عالمی رفت وپرسید رازجوانی ات چیست عالم پاسخ داد با ابله بحث نکردم .شخص پرسید مگر میشود...؟!عالم گفت راست میگویی نمیشود!!!😆😆😆 اگه جواب پستای ابلهانه و توهین امیز رو ندادم بدون اونا راست میگن😉اینم آخر امضام مجبور شدم اضافه کنم درخواست دوستی ندید مخصوصا مرد جماعت که فحش نثارش میکنم😬😬😬
چجوری جمعش کنم خیلی رو داره

وقتی اومد برو اتاق پیشش نمون، برو درس بخون بهشم محل نده

یکمم حاضر جواب باش وقتی در این باره صحبت میکنه سکوت نکن

خودش کم کم این رفتار رو کنار میزاره

ولی واقعا حس حسادت توی وجودش هست ازش دوری کن اینجور افراد سمی هستن برات