2777
2789
👌هعی خودمو با حرفای مضخرفش گول میزدم حیف زمانم که باهاش گذاشتم

تلاش تو کن پزشکی بیاری روشو کم کنی دختره نچسب هر وقت کم اوردی یاد حرف دختر خالت و این حسود بیوفت میخونی

هر سوالی درمورد پوست دارید بپرسید تا جای که بدونم کمک تون میکنم🩷

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب همین رفت وامدهای زیادش و وراجی های بیشمار باعث میشه الان که باید سرت تو کتاب باشه تمرکزتو از دست ...

من با ایشون رفت امد ندارم والا کلا من زیاد جایی نمیرم ایشون تا شروع مدرسه همیشه تو خونه ما پلاسه 

خیلی تو فشارم فقط اینجارو دارم نیام اینجاهم دلم میترکه

همه حرفاتونو بهش زدم الا اون اخری که اونو بزنم مامانم بهش بر میخوره

بهش بگو چرا این ماجرای کنکور من واسه تو تکراری نمیشه تا

بی خیالش بشی ، وقتی هم دیدیش بهش یه اخم کوچیک بکن و زیاد تحویلش نگیر، همون موقع یه کتاب دستت بگیر برو تو اتاقت

یبار برای همیشه یه چیزی رو بهونه کن باهاش دعوا راه بنداز خودش قهر میکنه نمیاد دور و برت بعد رو درست ...

من دعوامم بکنمم میاد خونمون میشینهههه 

میرم کتابخونه دیگه این خانومه نمیبینم 

شما شعور دارین ولی این فاقد شعوره

ادم بیشعور و حسود باید از زندگیت گمشه...من سالها زنداداش حسودمو تحمل کردم تا دیگه پارو از حد فراتر گذاشت برای شوهرم عکس و پیغام دروغی میفرستاد که من و خانوادم فاسدیم...منم بزای همیشه کنار گذاشتمش از جمع آدمیزاد 

حواستو جمع کن نگو نه این اینطوری نیست آدم‌های حسود یواش یواش میان جلو 

صبرکن تا موقع ازدواجت ببینی چه کارها ازشون برنمیاد 

شخصی به دیدن عالمی رفت وپرسید رازجوانی ات چیست عالم پاسخ داد با ابله بحث نکردم .شخص پرسید مگر میشود...؟!عالم گفت راست میگویی نمیشود!!!😆😆😆 اگه جواب پستای ابلهانه و توهین امیز رو ندادم بدون اونا راست میگن😉اینم آخر امضام مجبور شدم اضافه کنم درخواست دوستی ندید مخصوصا مرد جماعت که فحش نثارش میکنم😬😬😬
بهش بگو چرا این ماجرای کنکور من واسه تو تکراری نمیشه تا بی خیالش بشی ، وقتی هم دیدیش بهش یه اخم کوچی ...

باشه مرسی میخوام برم کتابخونه 15 ربع باهامون فاصله داره میرم شب میام قیافه نحسشو کم میبینم 

ادم بیشعور و حسود باید از زندگیت گمشه...من سالها زنداداش حسودمو تحمل کردم تا دیگه پارو از حد فراتر گ ...

من خوشم نمیاد ببینمش حتیی والا 

بااور میکنی الانم خونمونه همیشه خدا اینجا پلاسه 

نمیزارم وارد حریمم بشه ولی اعصابمو بهم میریزه بهش گفتم بهت ربط نداره ولی کار خودشو میکنه

من با ایشون رفت امد ندارم والا کلا من زیاد جایی نمیرم ایشون تا شروع مدرسه همیشه تو خونه ما پلاسه خیل ...

نمیگم نیا عزیزم میگم درگیر شده ذهنت برات الان مضره تمام این چیزها آینده درمیونه اون روی خودتو بهش نشون بده یه دعوای صوری راه بنداز سر یه موضوعی مثل همین دخالتهاش آنقدر داد بیداد کن و شلوغش کن و چرت و پرت بگو فرار کنه تا کنکورت تموم شه

شخصی به دیدن عالمی رفت وپرسید رازجوانی ات چیست عالم پاسخ داد با ابله بحث نکردم .شخص پرسید مگر میشود...؟!عالم گفت راست میگویی نمیشود!!!😆😆😆 اگه جواب پستای ابلهانه و توهین امیز رو ندادم بدون اونا راست میگن😉اینم آخر امضام مجبور شدم اضافه کنم درخواست دوستی ندید مخصوصا مرد جماعت که فحش نثارش میکنم😬😬😬
من دعوامم بکنمم میاد خونمون میشینهههه میرم کتابخونه دیگه این خانومه نمیبینم

عجب رویی داره والا بچه های ما زیر دست این خاله خانباجی ها دارن آموزش میبینن دیگه همینه سه ساله خودم معلم خصوصی دخترم شدم 

بهترین کار برو همون کتابخانه آمار جاتو هم لطفا نده پرسید بنداز به شوخی اصلا نگوکدوم کتابخانه 

تازه با این همه عقده ای که نشون داده حس میکنی دشمنته؟ حسسسس میکنی؟پرتش کن بیرون از زندگیت و آرامشی ر ...

اره چون به گرگ در قالب گوسفنده من زیاد اختیر ندارم چون کنار مامانم ادم خوبه ایشونه 

ولی امشب باهاش درگیر میشم دیگه نمیتونم تحملش کنم خیلی عقده ای شده